54gram diyor bana çok hafif gelir gibi![]()
ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Kablosuz Beyaz Gaming Mouse (90MP02W0-BMUA10)
Mouse’un maksimum kararlılık ve hızlı nişan alırken veya hedefleri takip ederken kontrol garantilemek için e-spor profesyonelleriyle birlikte geliştirildi.www.gaming.gen.tr
ben bunu kullanıyorum, yurtdışından geldi çok iyi faredir.
hafif olduğu zaman uzaktaki rakipleri tutturması zor oluyor benim içinniye agır mesela hafif olunca bilek rahatlıyor agır olunca bilegin agrır
Dpi ayarı diye bir şey var, farenin incelemelerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Uzun süre kullandığın zaman 100g ve üstünde ki fareler bilekte ciddi ağrı yapıyor. Bu benim tavsiyem karar sana ait.hafif olduğu zaman uzaktaki rakipleri tutturması zor oluyor benim için
hocam ne kadar ayarlasamda mouse hafif olduğu için hızlı gibi geliyor bilemiyorum belkide iyice alışana kadar oynamam lazımDpi ayarı diye bir şey var, farenin incelemelerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Uzun süre kullandığın zaman 100g ve üstünde ki fareler bilekte ciddi ağrı yapıyor. Bu benim tavsiyem karar sana ait.
Bende ağır seviyom fk1 kullanıyorum 85gr süperlight aldım elimden fırlıyoniye agır mesela hafif olunca bilek rahatlıyor agır olunca bilegin agrır
zowie artık eskisi kadar iyi deil ne yazık ki kablosuz zowie düşünüyorsan sensörleri pek iyi değil eski kaldı diğer markalara göre ve fiyat erformans değil hiç birçok kendinden üstün olan mouseların bir buçuk iki katı fiyat çekiyor ama kablolu mu kablosuz mu istersin bilmiorum fakat ağır bir mouse arıyorsan g502 x plus önerebilirim ama kendisi kullandığın dex kadar iyi değil fakat daha ağır dexten yanlış hatırlamıyorsam g502 x plus lightspeed 100 gram ve 9 tuş vardı.tutuşum palm grip çokta hafif olmayan ağır bir mouse arıyorum Logitech dex ve Pulsar xlite v4 es arasında kaldım
aslında tam istediğim mouse zowie ec fakat stoklarda yok
ec serisi gelse direkt alıcamda gelmediBende ağır seviyom fk1 kullanıyorum 85gr süperlight aldım elimden fırlıyo
bu gidişle dex alırım gibime geliyorzowie artık eskisi kadar iyi deil ne yazık ki kablosuz zowie düşünüyorsan sensörleri pek iyi değil eski kaldı diğer markalara göre ve fiyat erformans değil hiç birçok kendinden üstün olan mouseların bir buçuk iki katı fiyat çekiyor ama kablolu mu kablosuz mu istersin bilmiorum fakat ağır bir mouse arıyorsan g502 x plus önerebilirim ama kendisi kullandığın dex kadar iyi değil fakat daha ağır dexten yanlış hatırlamıyorsam g502 x plus lightspeed 100 gram ve 9 tuş vardı.