Neler Yeni

8+4 GB RAM ÇALIŞIR MI?

yeniok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökay Narin
Arkadaşlar ve abiler, merhabalar hayırlı cumalar.Benim laptop umda hali hazırda bir 4GB DDR4 2133 Mhz Ram var fakat bu bana yeterli gelmiyor.Ben bunun yanına bir tane 8GB DDR4 2133 Mhz Ram alıp takarsam eğer bir sorun olur mu veya her hangi bir zarara uğramış olur muyum?Bazı sitelere baktım fakat kimisi çalışır sorun olmaz derken kimiside çalışmaz veya bir etki etmez tarzında görüşlerde bulunmuşlar.Rica etsem bana bu konuda yardımcı olup daha iyi fikirlerinizde varsa söyler misiniz? İyi günler...

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Frekans ve CL değerleri aynı olduğu sürece duel çalışır.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arkadaşlar ve abiler, merhabalar hayırlı cumalar.Benim laptop umda hali hazırda bir 4GB DDR4 2133 Mhz RAM var fakat bu bana yeterli gelmiyor.Ben bunun yanına bir tane 8GB DDR4 2133 Mhz RAM alıp takarsam eğer bir sorun olur mu veya her hangi bir zarara uğramış olur muyum?Bazı sitelere baktım fakat kimisi çalışır sorun olmaz derken kimiside çalışmaz veya bir etki etmez tarzında görüşlerde bulunmuşlar.Rica etsem bana bu konuda yardımcı olup daha iyi fikirlerinizde varsa söyler misiniz? İyi günler...
8x2 ram al tak sistemine daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom