Atyxah
80+ Silver
parçaları satın alıp birleştirerek kurabilirsinizArkadaşlar 8 bin TL bütçem var bunun ile nasıl bir sistem kurabilirim .
parçaları satın alıp birleştirerek kurabilirsinizArkadaşlar 8 bin TL bütçem var bunun ile nasıl bir sistem kurabilirim .
dostum bulursan bi pc al hemen, stoklar gelicek falan demiş bikaç kişi gelmicek, bekleme, miningcilerin gözü döndü şuan eth 1.696,8300 dolar, ben olsam direkt alırdımbakıyorum buna kral teşekkür ederim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...fir-kapali-kutusunda-faturali-916683159/detay buna ne diyorsun dostumdostum bulursan bi pc al hemen, stoklar gelicek falan demiş bikaç kişi gelmicek, bekleme, miningcilerin gözü döndü şuan eth 1.696,8300 dolar, ben olsam direkt alırdım
dostum öncelikle ben hiç 2.ele sıcak bakmıyorum, eğer ben olsam almazdım, mesela satıcının isminde değerlendirme puanı falan var (sahibinden'de öyle bir şey yok) çoğu fotoğrafı google'den ve donanım arşivi yt kanalından, ama illa alcam diyorsan gidip kendin test et güzel sistem
unutma ekran kartı yok diyor kendin bi ekran kartı satın alıp takmalısın
gidip bakıcam bütün her şey sıfır zaten dostum kontrol edicem bilen biriyledostum öncelikle ben hiç 2.ele sıcak bakmıyorum, eğer ben olsam almazdım, mesela satıcının isminde değerlendirme puanı falan var (sahibinden'de öyle bir şey yok) çoğu fotoğrafı google'den ve donanım arşivi yt kanalından, ama illa alcam diyorsan gidip kendin test et güzel sistem
Ona da değer her şeyi daha iyi oluyor ekran kartı işlemci vs vs.Değer ama 1200 TL arttırmaya değer mi?
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Sadece söyledim aklında bulunması için belki arttırabilir.Değer ama 1200 TL arttırmaya değer mi?
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500 / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR