evde peygamber tarifiA-ama imamhatipler olmasa kendi peygamberimizi nasıl yaparız
bir imam hatipli olarak dalga geçtiğiniz konu çok yanlış belki hükümet başka konularda eleştirilebilir(ekonomi vs. ) ama bu konuda katılmıyorum cümle biraz dağınık oldu ama anladınız herhaldeA-ama imamhatipler olmasa kendi peygamberimizi nasıl yaparız
Neden eleştirilmez?bir imam hatipli olarak dalga geçtiğiniz konu çok yanlış belki hükümet başka konularda eleştirilebilir(ekonomi vs. ) ama bu konuda katılmıyorum cümle biraz dağınık oldu ama anladınız herhalde
Şu ülkede imam hatip mezunu olup mimar olan görmedim, burda eleştirdiği öğrenciler değil okuldaki eğitim sistemi, cahillik.bir imam hatipli olarak dalga geçtiğiniz konu çok yanlış belki hükümet başka konularda eleştirilebilir(ekonomi vs. ) ama bu konuda katılmıyorum cümle biraz dağınık oldu ama anladınız herhalde
çünkü yapılan şey yanlış değilNeden eleştirilmez?
İmam hatipten imam hatibe değişir o. Genelleme yapman doğru olmaz.Şu ülkede imam hatip mezunu olup mimar olan görmedim, burda eleştirdiği öğrenciler değil okuldaki eğitim sistemi, cahillik.
geneli öyleyse tabi genelleme yapacak adam.İmam hatipten imam hatibe değişir o. Genelleme yapman doğru olmaz.
Geneli öyle değil. Bazı imam hatip liseleri 470 le alıyor. Orada okuyan insanların hakkını yememek lazım.geneli öyleyse tabi genelleme yapacak adam.
Yeterli bir neden değil, kurusa bakın.çünkü yapılan şey yanlış değil