Neler Yeni

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Hocam böyle üyeler nasıl barınabiliyor direk perma atılması lazım sonra ateistlere saygı bekliyorlar adamlar peygamberi ti ye alabiliyor ne çirkin insanlar ya.
Hangi ülkede diyanete bu kadar bütçe ayırılıyor? Her hangi bir peygamberle dalga geçtim mi? Yazdığımı biraz okursan anlarsın.

majorw0w

80+ Silver
Hangi ülkede diyanete bu kadar bütçe ayırılıyor? Her hangi bir peygamberle dalga geçtim mi? Yazdığımı biraz okursan anlarsın.
Bir de inanıyorum diyor ya peygamber ile dalga geçiyor ki espri yaptığını sanıyorsun dalga geçmişssin basbaya. Bir de dediğini savunuyor

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Muhtemelen ironi yapmak istemişssin.
İroni yapıyorsanız ironi olduğunu belirtin. Parantez içerisinde (İronidir.) yazın, (!) işareti koyun. Bir şekilde belirtin.
İroni olup olmadğı anlaşılmadığı için linç yiyorsunuz.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
imam hatipliler kadar başınıza taş düşsün rahat bırakın eğer bunlara cevap vericekseniz sandıkta verirsiniz burası forum siyaset istemiyorum siz hükümeti eleştiricem diye dinden çıkıyorsunuz yorumlarda o kadar cahilce yorumlar gördümki forumun yaş kitlesini merak ettim şuan

Excator23cm

80+ Gold
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca sözlü sınav sonucuna göre 3 bin 500 imam-hatip, 1500 Kur'an kursu öğreticisi ve 100 müezzin-kayyım alınacak.

Yine üretmeyen bir yere yatırım yapıyoruz, çok mu gerekliydi bu, ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
katılmıyorum ayrıca arkadaşların çok önyargıları var her imanlıyı akpli sanıyolar malesef ayrıca bu yapılan kötü değil diyanete ayrılan bütçe değişeceğini sanmıyorum diyanet o bütçeyi boş boş kullanmak yerine personel alacak kötü bir şey değil
eleştirenler şunu söylemöek istiyorum neden diyanete personel alınıyor diye değil neden mühendisliğe personel alınmıyor diye eleştirmeleri lazım

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Allaha inanıyorum, siz olayı çok farklı anlamışsınız.
Kaç yaşındasın sen? senin okuduğunu anlama problemin mi var? istersen git muza tap banane ben bu forumda kişinin dini inancı ve kutsallarına yine aynı şekilde inançsız kişinin inançsızlığına laf ettirmem. Başka forumlarla karıştırmayın burayı

majorw0w

80+ Silver
imam hatipliler kadar başınıza taş düşsün rahat bırakın eğer bunlara cevap vericekseniz sandıkta verirsiniz burası forum siyaset istemiyorum siz hükümeti eleştiricem diye dinden çıkıyorsunuz yorumlarda o kadar cahilce yorumlar gördümki forumun yaş kitlesini merak ettim şuan
Bu konuyu açan 15 16 dan büyük değil eminim kendisi inanmıyor saygı bekleyin diyor küçük kardeşimiz fakat din ile ilgili alay konusu olan mesajları beğenebiliyor. Bakalım bu ülkeye ne gibi katkısı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom