m.el.baran
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Islemcim Amd ryzen 3200u vega 3 cpu ekran kartim mx 230 8gb ramim var ancak 6 gb kullaniyor 2gb donanima ayrilmis 64bit sistem nasil cozecem bunu ya nolur yardim edin
Tüple çalışacak tabii ki ne bekliyorsun benzin uçtu gidiyor (!)Sorun ne yani 2gb yi windows kullanıyor ne bekliyorsun windows neyle çalışacak?
Yok hocam kömürdür o ne tüpüTüple çalışacak tabii ki ne bekliyorsun benzin uçtu gidiyor (!)
intel islemci kullanan arkadaslarim max 512mb felan kullaniyor bu niye 2gb kullaniyor hicbir yerden cozemedimSorun ne yani 2gb yi windows kullanıyor ne bekliyorsun windows neyle çalışacak?
Windows xp falan kullanıyorlarsa 512mb normalintel islemci kullanan arkadaslarim max 512mb felan kullaniyor bu niye 2gb kullaniyor hicbir yerden cozemedim
Amd islemciler ram den 2 gb alip vega gpu ya aktariyor intel islemcilerde bu bios dan kapaniyor ama amd de boyle birsey yok cozumunu bilen de yok ben asus a mail atayim en iyisiWindows xp falan kullanıyorlarsa 512mb normal
Apular 2gb rami vram olarak kullanıyor diye biliyorumIslemcim Amd ryzen 3200u vega 3 cpu ekran kartim mx 230 8gb ramim var ancak 6 gb kullaniyor 2gb donanima ayrilmis 64bit sistem nasil cozecem bunu ya nolur yardim edin
Pc de nvidia mx 230 var apu bir sistem değilApular 2gb rami vram olarak kullanıyor diye biliyorum
Ya tamam da fivem oynarken timed out hatası veriyor internetimde iyi benle aynı 8gb ram kullanan arkadaşım böyle bir hata almıyor ama onda intel işlemci var onun da işlemcisi benîm işlemcime yakın güç olarak 60fps oynarken bir anda bir drop timed out yaniCihazınız laptop mı ? zaten 3200u yazmışsınızCihaz sürekli harici ekran kartını kullanmıyor. Sadece yük altında harici gpu kullanılır. Çok güç gerektirmeyen işlemlerde apuyu kullanırsınız. Bu nedenle 2GB apuya ayrılıyor.
Yanlış bilgi. AMD de de VRAM ayarı var.Amd islemciler ram den 2 gb alip vega gpu ya aktariyor intel islemcilerde bu bios dan kapaniyor ama amd de boyle birsey yok cozumunu bilen de yok ben asus a mail atayim en iyisi
Abim benim bana o ayarı gösterenin 40 yıl kölesi olurumYanlış bilgi. AMD de de VRAM ayarı var.