Farklı bir oyun alsan?Yakın bir zamanda F310 gamepad aldım. Gampeda ile oynanacak az oyunum var ama oynuyordum. Kardeşim de lego marvel super heroes isimli oyunu istedi. Sonra ININAL kartıma 10 TL yatırdım. Ben klavyeden kardeşim gamepadden oynar diye düşündüm. Biraz oynadık. Kardeşim oyunu sevmedi. Daha sonra da iade ettim. Oyun bakarken GRID oyununu buldum. Hesabımda 74 kuruş vardı. Belki ininalde kalmıştır diye baktım ve ne göreyim. kartta 9.20 lira var. Çok sinirlendim. İstediğim oyunu Sadece 8 kuruş yüzünden alamıyorum. Hesabımda 9 lira 92 kuruş var.
Bizden ne istediğinizi anlamadım fakat karttaki paranızı bynogameden skin alıp steam pazarından daha pahalıya satabilirsiniz.Yakın bir zamanda F310 gamepad aldım. Gampeda ile oynanacak az oyunum var ama oynuyordum. Kardeşim de lego marvel super heroes isimli oyunu istedi. Sonra ININAL kartıma 10 TL yatırdım. Ben klavyeden kardeşim gamepadden oynar diye düşündüm. Biraz oynadık. Kardeşim oyunu sevmedi. Daha sonra da iade ettim. Oyun bakarken GRID oyununu buldum. Hesabımda 74 kuruş vardı. Belki ininalde kalmıştır diye baktım ve ne göreyim. kartta 9.20 lira var. Çok sinirlendim. İstediğim oyunu Sadece 8 kuruş yüzünden alamıyorum. Hesabımda 9 lira 92 kuruş var.
Aga Bee. İninal kullanmayın kullandırmayınYakın bir zamanda F310 gamepad aldım. Gampeda ile oynanacak az oyunum var ama oynuyordum. Kardeşim de lego marvel super heroes isimli oyunu istedi. Sonra ININAL kartıma 10 TL yatırdım. Ben klavyeden kardeşim gamepadden oynar diye düşündüm. Biraz oynadık. Kardeşim oyunu sevmedi. Daha sonra da iade ettim. Oyun bakarken GRID oyununu buldum. Hesabımda 74 kuruş vardı. Belki ininalde kalmıştır diye baktım ve ne göreyim. kartta 9.20 lira var. Çok sinirlendim. İstediğim oyunu Sadece 8 kuruş yüzünden alamıyorum. Hesabımda 9 lira 92 kuruş var.
Profil mesajı olarak yazın. Konu dışı sizin anı anlatma yeriniz değil.Anlatmak istedim.
anı değil içi yanmış dertleşiyor, sohbet arıyorProfil mesajı olarak yazın. Konu dışı sizin anı anlatma yeriniz değil.