Neler Yeni

8 kuruş yüzünden istediğim oyunu alamıyorum.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Konu çözülmüştür. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Geçmiş olsun :( papara kullansaydınız oyunu almış olurdunuz

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Aga be:::((((

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yakın bir zamanda F310 gamepad aldım. Gampeda ile oynanacak az oyunum var ama oynuyordum. Kardeşim de lego marvel super heroes isimli oyunu istedi. Sonra ININAL kartıma 10 TL yatırdım. Ben klavyeden kardeşim gamepadden oynar diye düşündüm. Biraz oynadık. Kardeşim oyunu sevmedi. Daha sonra da iade ettim. Oyun bakarken GRID oyununu buldum. Hesabımda 74 kuruş vardı. Belki ininalde kalmıştır diye baktım ve ne göreyim. kartta 9.20 lira var. Çok sinirlendim. İstediğim oyunu Sadece 8 kuruş yüzünden alamıyorum. Hesabımda 9 lira 92 kuruş var.
Farklı bir oyun alsan?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Yakın bir zamanda F310 gamepad aldım. Gampeda ile oynanacak az oyunum var ama oynuyordum. Kardeşim de lego marvel super heroes isimli oyunu istedi. Sonra ININAL kartıma 10 TL yatırdım. Ben klavyeden kardeşim gamepadden oynar diye düşündüm. Biraz oynadık. Kardeşim oyunu sevmedi. Daha sonra da iade ettim. Oyun bakarken GRID oyununu buldum. Hesabımda 74 kuruş vardı. Belki ininalde kalmıştır diye baktım ve ne göreyim. kartta 9.20 lira var. Çok sinirlendim. İstediğim oyunu Sadece 8 kuruş yüzünden alamıyorum. Hesabımda 9 lira 92 kuruş var.
Bizden ne istediğinizi anlamadım fakat karttaki paranızı bynogameden skin alıp steam pazarından daha pahalıya satabilirsiniz.

RTX9999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Kerem Çidem
Aga Bee. İninal kullanmayın kullandırmayın :D

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,858
İsim
Akın Taşkan
10 kuruş eden kartı/skini olan atsın adamcağıza be

Onurkotlutok05

80+ Gold
cs go da kasa fln var ise onları sat