Neler Yeni

8 Pin Güç Girişine 4 Pin Kablo Takarsam Çalışır mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba foruma yeni katıldım. Farklı forumlarda cevap alamadığım için buraya geldim. Gigabyte B450M S2H anakart aldım (3200G ile beraber). 300watt eski bir güç kaynağım var. High Power 500watt 80+ güç kaynağını da alacağım.O gelene kadar eski olanı kullanayım dedim. Anakartın 24 pin bağlantısını yaptım fakat anakartın sol üstündeki giriş 8 pin güç istiyor. Benim psu'mda ise 4 pin var. Uyan kısmı bağlasam beni idare eder mi? Hatta Psu'yu almama bile gerek kalmayabilir mi?

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Merhaba foruma yeni katıldım. Farklı forumlarda cevap alamadığım için buraya geldim. Gigabyte B450M S2H anakart aldım (3200G ile beraber). 300watt eski bir güç kaynağım var. High Power 500watt 80+ güç kaynağını da alacağım.O gelene kadar eski olanı kullanayım dedim. Anakartın 24 pin bağlantısını yaptım fakat anakartın sol üstündeki giriş 8 pin güç istiyor. Benim PSU'mda ise 4 pin var. Uyan kısmı bağlasam beni idare eder mi? Hatta PSU'yu almama bile gerek kalmayabilir mi?
İdare eder fakat almış olduğun güç kaynağını tavsiye etmem

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Maximum 300 TL bütcem var ondan dolayı high power seçmiştim
Bütçeni artırman gerek

Bu bide

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeni artırman gerek

Bu bide

önerdiğiniz ikinci PSU'yu alabilirim umarım sıkıntı çıkartmaz

Son düzenleme:

byzaza63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa kopruduz
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
İdare eder fakat almış olduğun güç kaynağını tavsiye etmem
Bende bisey sormak istiyorum bnm suanda psu degistirme gibi bir imkanim butcem yok. Ekran kartimda 3070 psumda ekran karti icin sadece tek 8pin girisim var diger 8pin anakarta bagli.bende aparat siparis verdim 2x sata baglantili 8pin.yani psu 2 sata girisini 8pine ceviren aparat aldim. bn simdi bu anakartta 8pin girisini soksem ekran kartina baglasam bu yeni aldigim sata girisini 8pine ceviren aparati anakarta taksam sikinti olur mu bnm anakartim tuf b450 pro gaming.o.c falan da yapmiyorum islemciye

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Bende bisey sormak istiyorum bnm suanda psu degistirme gibi bir imkanim butcem yok. Ekran kartimda 3070 psumda ekran karti icin sadece tek 8pin girisim var diger 8pin anakarta bagli.bende aparat siparis verdim 2x sata baglantili 8pin.yani psu 2 sata girisini 8pine ceviren aparat aldim. bn simdi bu anakartta 8pin girisini soksem ekran kartina baglasam bu yeni aldigim sata girisini 8pine ceviren aparati anakarta taksam sikinti olur mu bnm anakartim tuf b450 pro gaming.o.c falan da yapmiyorum islemciye
Eski bir konuyu hortlattın. Yeni konu açmanı öneririm.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom