Neler Yeni

8 saat diyeti ile kilo verme serüvenim

Omnissiah

80+ Bronze
geçen hafta tartıda 145 kg çıkınca, üstüne nefessiz kalmaya başlayınca artık bir şeyleri değiştirmenin vakti geldiğini anladım, ilk adım olarak hayatımdaki bütün abur cubur, kola vb hepsini çıkarttım zira bu hale gelmeme sebep olanlar onlardı.
Sonra ne diyeti yapsam diye kara kara düşünürken tesadüfen 8 saat diyeti diye bir programı keşfettim, bu programı kendimce modifiye ettim.
Sabah soğuk sandviç yerken akşamları ise lor peynirli salata yapıyor her gün yürüyüşe çıkıyordum. Ana öğün olarak salata karışımı yiyorum şu an, atıştırma olarak kepekli galeta aldım, bol bol şekersiz çay kahve içme hakkım var.

kısacası öğrenmek isterseniz bakabilirsiniz

Sonuç olarak 1 haftada 145 kg'dan geldiğim noktayı paylaşıyorum,hedefim 130'un altına inmek.

cumartesi günü
IMG_20230215_090522_545_1.jpg

Pazartesi günü

IMG_20230220_085809_154.jpg

Cumartesi update

aslında pazartesi tartıma çıkacaktım ama biraz erkene aldım 138 oldum dün evde spora başladım

IMG_20230225_093951_955_1.jpg

ekmeği tam anlamda olmasa bile çoğunlukla çıkarttım anca 1 dilim kepek yiyorum, salata yemeye başladım hele akşam yemeğimi genelde salata ile kapıyorum genelde lor peyniri ana bileşen oluyor bide limon.

Çarşamba güncellemesi 136 kilo

IMG_20230301_090602_295.jpg

evet pazar güncellemesi

132 kiloya indim fakat zorlu bir hafta idi bugün biraz yedim, galeta bitirdim 2 lavaş yedim 2 tabak maş fasulye yani biraz daha az yiyebilirdim fakat 132 olduysam bunu kutlamak istedim birazda ödül niyetine.

evet bu sefer öbür haftaya 130 kilo olmak istiyorum şimdi hedefim 130 sonra yavaş yavaş altına inmek olacak.

Güncelleme hedefime ulaştım şu an 129-131 arasıyım fakat egzersiz yapmaya başlayacağım bu sayede daha rahat veririm

VID_20230313_084052_exported_27_3.jpg

Son düzenleme:

Kaporta Eray

80+ Bronze
Hocam ödem fazla olduğu için ilk başta kilo vermek kolay oluyor ödem atıyorsunuz ama bi süre sonra bu kadar kolay olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar - Youtube Kanallarının Toplama PC Tavsiyeleri
Ağırlık antrenmanı yaparak sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalış yoksa böyle absürt diyetler ile vücudunda çok fazla sarkma olur

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
geçen hafta tartıda 145 kg çıkınca, üstüne nefessiz kalmaya başlayınca artık bir şeyleri değiştirmenin vakti geldiğini anladım, ilk adım olarak hayatımdaki bütün abur cubur, kola vb hepsini çıkarttım zira bu hale gelmeme sebep olanlar onlardı.
Sonra ne diyeti yapsam diye kara kara düşünürken tesadüfen 8 saat diyeti diye bir programı keşfettim, bu programı kendimce modifiye ettim.
Sabah soğuk sandviç yerken akşamları ise lor peynirli salata yapıyor her gün yürüyüşe çıkıyordum. Ana öğün olarak salata karışımı yiyorum şu an, atıştırma olarak kepekli galeta aldım, bol bol şekersiz çay kahve içme hakkım var.

Sonuç olarak 1 haftada 145 kg'dan geldiğim noktayı paylaşıyorum,hedefim 130'un altına inmek.

cumartesi günü
Alıntıyı görüntüle

Pazartesi günü

Alıntıyı görüntüle
126 kilodan 78 kiloya düşen biri olarak sana tavsiyem Bol su iç, sporunu yürüyüşünü eksik etme kilo verme sürecini sonlandırana kadar abur cubur , şeker , tuz, beyaz un'u hayatından çıkar daha sonra hepsini yavaş yavaş tekrar hayatına alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alperen Yılmaz
Benim bi 10 kilo fazlam onu da bu yöntem ile 1 ayda verebilir miyim ?

şahin doğan

80+ Platinum
İlk hafta kiloya göre 3-7 KG vermek normal. Sonrasında Haftada Max 1-1.5 KG olacak şekilde bir diyet en mantıklısı. Aç kalarak haftada 3-4 kilo verirsen diyeti bıraktığında bir anda geri alırsın.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Usta öyle yok 3 haftada 15 kilo verdiren yok 2 haftada 5 kg yağ yakan tabirlere hiç takılmayın,süreklilik ve kararlılık çok önemli 3-4 ay kalori miktarı hesabı yaparak gidersen istediğin kilonunda altına inersin daha aşağılarada inersin yeterki sıkılmayacağın şekilde diyet yapmaya özen göster:

kraxius

80+ Bronze
Hocam boy kilonuz kaç bende kaç aydır 91-95 arası sabit veremedim 90 altı görmüyor pandemide aç kalarak 80 lere düştüm sağlıksız sonra geri aldım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

cumartesi günü
Alıntıyı görüntüle

Pazartesi günü

Alıntıyı görüntüle
hızlıca kilo vermek akıllı bir insanın yapacağı iş değildir, bir işe de yaramıyor zaten. Yavaş yavaş vücüdu sıkılaştırarak kilo verip güzel bir görünüm elde etmek en iyisi

Omnissiah

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze
protein bazlı beslenmeye özen göster yoksa kaslarınıda harciyacaksın bu seni bi tık yavaşlatıcak kilo vermeni ancak olay zaten yağ oranını azaltmak, 140 kilolara çıktığında sen 100 e düşsen deri sarkması olucak. tavsiyem proteinden ödün verme ve mümkünse spora başla diyetle olacak işler değil sağlıklı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,183
Üyeler
159,733
Son üye
yunusyunu