eyupefe3
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,886
- İsim
- eyup efe
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları - İşlemci
Ağırlık çalışıp kas kütlesi arttırmazsan sarkma oluşur,bunların yanında ağırlık çalış.geçen hafta tartıda 145 kg çıkınca, üstüne nefessiz kalmaya başlayınca artık bir şeyleri değiştirmenin vakti geldiğini anladım, ilk adım olarak hayatımdaki bütün abur cubur, kola vb hepsini çıkarttım zira bu hale gelmeme sebep olanlar onlardı.
Sonra ne diyeti yapsam diye kara kara düşünürken tesadüfen 8 saat diyeti diye bir programı keşfettim, bu programı kendimce modifiye ettim.
Sabah soğuk sandviç yerken akşamları ise lor peynirli salata yapıyor her gün yürüyüşe çıkıyordum. Ana öğün olarak salata karışımı yiyorum şu an, atıştırma olarak kepekli galeta aldım, bol bol şekersiz çay kahve içme hakkım var.
kısacası öğrenmek isterseniz bakabilirsiniz
3 Haftada 15 Kilo Verdiren 8 Saat Diyeti Nasıl Yapılır?
8 Saat Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? 8 Saat Diyeti Zayıflatır Mı? 8 Saat Diyeti Zararlı Mı? Ä°Åte, 3 Haftada 15 Kilo Verdiren MeÅhur 8 Saati Diyeti Ve Örnek Menü!www.lezzet.com.tr
Sonuç olarak 1 haftada 145 kg'dan geldiğim noktayı paylaşıyorum,hedefim 130'un altına inmek.
cumartesi günü
Alıntıyı görüntüle
Pazartesi günü
Alıntıyı görüntüle
Cumartesi update
aslında pazartesi tartıma çıkacaktım ama biraz erkene aldım 138 oldum dün evde spora başladım
Alıntıyı görüntüle