Neler Yeni

8. sınıf için türkçe paragraf soruları

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
arkadaşlar 7 den 8 e geçtim ve fen lisesi hedefim var 7 sınıfta denemelerde 470 480 civarı alıyorum bunu 8. sınıfta arttırmak istiyorum ve şimdiden çalışmak için türkçe paragraf kitabı almaya karar verdim bana zorlayıcı derecede paragraf soru bankası önerebilir misiniz?

arkadaşlar 7 den 8 e geçtim ve fen lisesi hedefim var 7 sınıfta denemelerde 470 480 civarı alıyorum bunu 8. sınıfta arttırmak istiyorum ve şimdiden çalışmak için türkçe paragraf kitabı almaya karar verdim bana zorlayıcı derecede paragraf soru bankası önerebilir misiniz?
Yazdan başlama sıkılırsın. Bende öyle olmuştu. Normalden fazla çalış ama abartma. Bende fen lisesindeyim

Hız yayınlarının vardı sanırsam (hatırlamıyorum 2 sene oldu)
Maraton da vardı sanırsam bunlar ilk etap için iyi olabilir.

Okyanus Master Paragraf al. Ben bunu çözdüm ve cidden kitap güzeldi. Tam olarak LGS'de çıkan mantık ve paragraf soruları vardı içinde.

Yazdan başlama sıkılırsın. Bende öyle olmuştu. Normalden fazla çalış ama abartma. Bende fen lisesindeyim
kitap okuyup türkçe paragraf ve matematik giriş seviyesi soru çözmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaynak var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okyanus Master Paragraf al. Ben bunu çözdüm ve cidden kitap güzeldi. Tam olarak LGS'de çıkan mantık ve paragraf soruları vardı içinde.
teşekkürler

reis işin zor Allah sabır versin bende bu sene liseye geçicem

kitap okuyup türkçe paragraf ve matematik giriş seviyesi soru çözmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaynak var mıdır?

teşekkürler
Hocam sormadan edemiyorum, imzanızdaki i9 10900k ve rtx 3090 ekran kartının yanına neden 16 gb ram var o.O2

Hiçte zor değil ben geçen sene girdim, derse girmekten daha easy lgs.

Hocam sormadan edemiyorum, imzanızdaki i9 10900k ve rtx 3090 ekran kartının yanına neden 16 gb ram var o.O2

reis alıcak inş yazıyor bende yok onlar :D

reis alıcak inş yazıyor bende yok onlar :D
main pc apu :( bizde böyle avutuyoruz kendimizi

teşekkürler

dayı eğitim almadık neyden bahsediyorsun ?

Geçen senede eğitim almadık ama kolaydı "bence"

eğitim paraylamı oluyormuş
yani özel okul daki ilgiyle devlet okulundaki ilgi arasında çok fark var

Geri