Özel okullar her ülkede var ve eğitimin farkı var. "Eğitimin parayla olduğu bir ülkede yaşıyoruz" tabiriniz saçma olmuş. Her ülkede parayla olan özel okullar var. Okullar kapatıldığında özel okullarda kapatıldı, bu yönden parayla eğitimi yücelten bir şey yok pandemide.yani özel okul daki ilgiyle devlet okulundaki ilgi arasında çok fark var
Ankara yayıncılığın paragraf soru bankası var orta kolay zor seviyesi sorular var bende bu sene girdim lgsyearkadaşlar 7 den 8 e geçtim ve fen lisesi hedefim var 7 sınıfta denemelerde 470 480 civarı alıyorum bunu 8. sınıfta arttırmak istiyorum ve şimdiden çalışmak için türkçe paragraf kitabı almaya karar verdim bana zorlayıcı derecede paragraf soru bankası önerebilir misiniz?
Ortaokul kaynaklarını çok hatırlamıyorum ama karekök yayınları zordu. Okyanus diye bir şey vardı birde sanırım onlar güzeldi.kitap okuyup türkçe paragraf ve matematik giriş seviyesi soru çözmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaynak var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
tabirim saçma olmuş olablir kusura bakma ancak özel okula giden biri olarak devlet okulundaki arkadaşlarım online eğitim görürken ben okula giriyordum pandemide eğitimi yücelten bir şey vardıÖzel okullar her ülkede var ve eğitimin farkı var. "Eğitimin parayla olduğu bir ülkede yaşıyoruz" tabiriniz saçma olmuş. Her ülkede parayla olan özel okullar var. Okullar kapatıldığında özel okullarda kapatıldı, bu yönden parayla eğitimi yücelten bir şey yok pandemide.