8. sınıf için türkçe paragraf soruları

Gama yayınlarının paragraf kitabını tavsiye ederim

yani özel okul daki ilgiyle devlet okulundaki ilgi arasında çok fark var
Özel okullar her ülkede var ve eğitimin farkı var. "Eğitimin parayla olduğu bir ülkede yaşıyoruz" tabiriniz saçma olmuş. Her ülkede parayla olan özel okullar var. Okullar kapatıldığında özel okullarda kapatıldı, bu yönden parayla eğitimi yücelten bir şey yok pandemide.

arkadaşlar 7 den 8 e geçtim ve fen lisesi hedefim var 7 sınıfta denemelerde 470 480 civarı alıyorum bunu 8. sınıfta arttırmak istiyorum ve şimdiden çalışmak için türkçe paragraf kitabı almaya karar verdim bana zorlayıcı derecede paragraf soru bankası önerebilir misiniz?
Ankara yayıncılığın paragraf soru bankası var orta kolay zor seviyesi sorular var bende bu sene girdim lgsye

kitap okuyup türkçe paragraf ve matematik giriş seviyesi soru çözmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kaynak var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler
Ortaokul kaynaklarını çok hatırlamıyorum ama karekök yayınları zordu. Okyanus diye bir şey vardı birde sanırım onlar güzeldi.

Tonguç yayınları paragraf10 -biraz daha kolay
Paragrafta son nokta ve paragrafik - nispeten daha çok zorlar

Özel okullar her ülkede var ve eğitimin farkı var. "Eğitimin parayla olduğu bir ülkede yaşıyoruz" tabiriniz saçma olmuş. Her ülkede parayla olan özel okullar var. Okullar kapatıldığında özel okullarda kapatıldı, bu yönden parayla eğitimi yücelten bir şey yok pandemide.
tabirim saçma olmuş olablir kusura bakma ancak özel okula giden biri olarak devlet okulundaki arkadaşlarım online eğitim görürken ben okula giriyordum pandemide eğitimi yücelten bir şey vardı

Gama Yayınları Fenomen Paragraf
Nar Test Paragraf
PRF Yayınları Paragraf(Sarı renkli)
Ankara Yayıncılık Mantık Muhakeme
Günay Yayınları 10'lu Anlam Denemesi
Okyanus Paragraf
Arı Yayınları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,650