Neler Yeni

8. Sınıfa Geçerken Ne Yapmalı?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
7. Sınıfım bitti ve okullar açılınca 8 olacağım. Öncelikle bu sene dershaneye gitmeye başlayıp bilgisayarımı kaldırmayı düşünüyorum. Sosyal medya hesabım yok ve bu sene kesinlikle açmayı düşünmüyorum. Test çözme alışkanlığım tam oturmadı ama onu da oturtturacağım inşallah. Sizin bana önerileriniz nedir? Umarım konu çoğu insana ulaşır.
Yeni nesil sorulara önem ver.
Matematiğe biraz daha vakit ayır derim. Çünkü yeni soru sistemi en çok matematikte göze çarpıyor.
Kitabı yırtacak kadar zor sorular çözme. Yeni ama çeşitli sorular çöz.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende bu sene 8. sınıfa geçiyorum bol bol LGS'ye çalış ben "Bilgisayar Mühendisliği" istiyorum

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Yeni nesil sorulara önem ver.
Matematiğe biraz daha vakit ayır derim. Çünkü yeni soru sistemi en çok matematikte göze çarpıyor.
Kitabı yırtacak kadar zor sorular çözme. Yeni ama çeşitli sorular çöz.
Çok teşekkürler dikkate alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu sene 8. sınıfa geçiyorum bol bol LGS'ye çalış ben "Bilgisayar Mühendisliği" istiyorum
Benim şu anlık bir hedefim yok ama Yazılım öğrenmeyi planlıyorum. Hiçbir derste en iyisi olamadığım için bir hedef belirleyemiyorum galiba

Çınar Yaşar

80+ Gold
Çok teşekkürler dikkate alacağım.

Benim şu anlık bir hedefim yok ama Yazılım öğrenmeyi planlıyorum. Hiçbir derste en iyisi olamadığım için bir hedef belirleyemiyorum galiba
Şöyle bir şey var, beden eğitimi öğretmeni olmak çok kolay aslında zaten hocalar yüksek veriyor hep

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Şöyle bir şey var, beden eğitimi öğretmeni olmak çok kolay aslında zaten hocalar yüksek veriyor hep
Yani şu da var. Beden eğitimi öğretmeni olmaktan zevk alacak mısın ve benim için bir tjk daha önemli olan ne kadar maaş alacağım 🤑

Çınar Yaşar

80+ Gold

robin

80+ Silver
Hmm peki. Önerseniz hoş olur sanırım ama öğretmenlerim ve dershane hocaları falan da önerir herhalde değil mi? Ortalamamın düşük olduğunun farkında değildim daha çok çalışmalıyım o zaman :oops:
Dostum yanlış anlama ama çoğu öğretmen düzgün kaynak öneremez. Çünkü tüm kitabı çözmüyorlar, üstün körü geçiyorlar. Sana öneri yapacağım fakat şuan evde değilim birkaç güne detaylı yazarım.

Ve şunu unutma sakın Tonguç alma sakın! Sana hiçbir şey katmayacak bir yayın. Ayriyitten bir yayının tüm kitaplarını da alma ne kadar fazla farklı yayın evi o kadar iyi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bol bol TEOG çalışacaksın farklı bir alternatifin yok.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Dostum yanlış anlama ama çoğu öğretmen düzgün kaynak öneremez. Çünkü tüm kitabı çözmüyorlar, üstün körü geçiyorlar. Sana öneri yapacağım fakat şuan evde değilim birkaç güne detaylı yazarım.
Çok iyi olur vallahi. Çok teşekkürler ❤

Mazubaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ryo Ishizaki

Ve şunu unutma sakın Tonguç alma sakın! Sana hiçbir şey katmayacak bir yayın. Ayriyitten bir yayının tüm kitaplarını da alma ne kadar fazla farklı yayın evi o kadar iyi
.

Son düzenleme:
Top Bottom