Neler Yeni

8. ve 12. sınıf okul kursları açılıyor ilk ne yapıcaksınız?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben okulun internetinin şifresini bulup sınıfa veren kişiyim bi yakalansam varya kesin disiplinde neyse okul kurslarına telefon götürmek serbest okula gidince tenefüste okulun internet ile geforce now gircem denicem hız testi yaptım 50 mb dowload 50 mb upload hızı var okulun internette yani cayır cayır peki ya siz ne yapıcaksınız?

-CrawL

80+ Gold
Ben okulun internetinin şifresini bulup sınıfa veren kişiyim bi yakalansam varya kesin disiplinde neyse okul kurslarına telefon götürmek serbest okula gidince tenefüste okulun internet ile geforce now gircem denicem hız testi yaptım 50 mb dowload 50 mb upload hızı var okulun internette yani cayır cayır peki ya siz ne yapıcaksınız?
Biz Öğle arası Hocanın Laptopa cs 1.6 kurmuştuk (Flashta kurulum dosyası vardı) kurup oynamıştık hocada sınıfta bırakmış laptopu :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Yapamazsın okulları interneti Fatihe bağlı.Sanırım girmez Geforce nowa

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
11'lere açın artık be. En az 12ler kadar önemli. 9 ve 10ları açıp 11leri açmadılar geçen dönem....

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bende ders dinleyeceğim bakalım nasıl olacak (!)

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girmez değil saolsun internetin kiliti kalkmış youtube falan akıllı tahtadan bile yada telefondan giriyor meb uyarısı vermiyor ve uygulamalarda çalışıyor tabi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ama çoğu zaman cillop.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Direk Dershanede yatıp kalkmayı düşünüyorum teşekkürler.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Direk Dershanede yatıp kalkmayı düşünüyorum teşekkürler.
maalesef okul internetinin şifresini google ye yazıp bulabilirsin ama dershanede aynısı olmaz büyük ihtimalle birde dershaneler açılmıyor sadece 8. ve 12. sınıf okul kursları açılacak.

Theta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Cem
Hocam öyle şey mi olur mezunlar ne yapıcak ?
maalesef okul internetinin şifresini google ye yazıp bulabilirsin ama dershanede aynısı olmaz büyük ihtimalle birde dershaneler açılmıyor sadece 8. ve 12. sınıf okul kursları açılacak.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
hocam şuanda e okulda 30 dan fazla 100 notum var bu sene canlı derslere katılımdan hep yüz birde normaldede derslerim çok iyi amma yaramazlık seven biriyim dersin ortasında brawl stars ve pubg hatta video izlediğim olmuştu arka sırada değil ortalarda otururken az kalsın yakalancaktık.

Top Bottom