- Bütçe
- 800
1100 TL’ye kadar bir bütçem var ve klavye önerilerinizi bekliyorum. Yeni bilgisayar alacağım için her şeyi baştan diziyorum. Beyaz temaya heves ettim ve küçük klavyeler hoşuma gidiyor. Şu an listemde sadece bu 5 model var.Blue switch sevmiyorum sesiz red switch fln olursa iyi olur. Sizce hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz farklı modeller var mı?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Rever Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch RGB Led Işıklı Kablolu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Rever Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch RGB Led Işıklı Kablolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Led Usb Type-c Kablosu Beyaz LCD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Everest Amber Type-C Bağlantılı RGB Ledli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Q Red Switch - Fiyatı, Yorumları
Everest Amber Type-C Bağlantılı RGB Ledli Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Q Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Rever Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch RGB Led Işıklı Kablolu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Rever Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch RGB Led Işıklı Kablolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.