Neler Yeni

800-950 TL kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Bütçe
850
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 6 senedir ASUS Cerberus kulaklık kullanıyorum ve ömrünü doldurdu. Oyun-müzik için kulaküstü, bassları tatmin edici bir kulaklık arıyorum. Kulaklık uzun saatler canlı dersler nedeniyle kafamda olacak. Ses kartım Realtek® ALC1150 codec. Önerileriniz nedir? Teşekkürler.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Razer Kraken T.E öneririm.

Hocam SteelSeries arctis 3, HyperX Cloud2 veya Cloud Alpha hakkındaki düşünceleriniz nedir
Hocam bence Cloud 2 biraz eskidi. geçen gün indirimde 750 TL'ye kadar düşmüştü eğer o indirim hala devam ediyorsa alınabilir fakat onun dışında HyperX Cloud tarafında Alpha veya Alpha S alınmalı.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hocam SteelSeries arctis 3, HyperX Cloud2 veya Cloud Alpha hakkındaki düşünceleriniz nedir :)
Arctis serisini sırf rahatlık istiyorsanız tercih etmelisiniz, onun dışında tavsiye etmem çünkü MH752 gibi bir gerçek var :D. Cloud 2 ve Cloud Alpha ses kasmada tatmin ederler fakat müzik performansında MH752 kadar tatmin etmezler, MH751 Takstar Pro 82 28 ohm versiyonunun rebrandı. MH 752 ise onun ses kartlı hâli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer Kraken T.E öneririm.

Hocam bence Cloud 2 biraz eskidi. geçen gün indirimde 750 TL'ye kadar düşmüştü eğer o indirim hala devam ediyorsa alınabilir fakat onun dışında HyperX Cloud tarafında Alpha veya Alpha S alınmalı.
Şahsen MH 752 varken Kraken T.E biraz riskli geliyor, kulaklığı kullanan kişiler ikiye bölünmüş. Bazıları çok seviyor, bazıları ise nefret ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Evet arkadaşlar bendeki şansa stok bulunmuyor şu an :(

Top Bottom