Neler Yeni

800-950 TL kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum gibi. Tek endişem müzik performansı ve basslar. Sanırım bu fiyat bandında MH752 stoklarda kalmadığı için daha iyisi yok. Yine de önerisi vs. olan varsa söylesin.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum gibi. Tek endişem müzik performansı ve basslar. Sanırım bu fiyat bandında MH752 stoklarda kalmadığı için daha iyisi yok. Yine de önerisi vs. olan varsa söylesin.
Bekleme şansınız yok mu? Nasıl kaçırdınız ki hocam, keşke alsaydınız dün :(.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel
Keşke ya bin pişmanım kredi kartında sorun çıktı o nedenle alamamıştım :cry:. Sizce stoklar ne kadar süreden ve kaç TL'ye yenilenir bir fikriniz var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali
Keşke ya bin pişmanım kredi kartında sorun çıktı o nedenle alamamıştım :cry:. Sizce stoklar ne kadar süreden ve kaç TL'ye yenilenir bir fikriniz var mıdır ?
Bende kaçırdım simdi mh 630 alınır mı diye bakıyorum cok iyiydi aslında huntsman te de alıcaktım onunda stoğu bitti şanssızlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Yücel

PGE-Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Burak
Arctis serisini sırf rahatlık istiyorsanız tercih etmelisiniz, onun dışında tavsiye etmem çünkü MH752 gibi bir gerçek var :D. Cloud 2 ve Cloud Alpha ses kasmada tatmin ederler fakat müzik performansında MH752 kadar tatmin etmezler, MH751 Takstar Pro 82 28 ohm versiyonunun rebrandı. MH 752 ise onun ses kartlı hâli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen MH 752 varken Kraken T.E biraz riskli geliyor, kulaklığı kullanan kişiler ikiye bölünmüş. Bazıları çok seviyor, bazıları ise nefret ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Colormaster mh752 mikrofon nasıldır net midir dip ses varmı hocam wirles mi sanırım değil mikrofon u net temiz ses performansı olarak üzmiyecek bir kulaklık önerir misiniz oyun videoları çekiyorum teşekkürler

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
G633 Kendimde Kullanıyorum

Top Bottom