kaynorz
80+
Neee Artics 3'ün neyi rahat değil pardon ?Hayırrr Arctics 3 alma rahat değil.
Neee Artics 3'ün neyi rahat değil pardon ?Hayırrr Arctics 3 alma rahat değil.
Bekleme şansınız yok mu? Nasıl kaçırdınız ki hocam, keşke alsaydınız dün .HyperX Cloud Alpha almayı düşünüyorum gibi. Tek endişem müzik performansı ve basslar. Sanırım bu fiyat bandında MH752 stoklarda kalmadığı için daha iyisi yok. Yine de önerisi vs. olan varsa söylesin.
Keşke ya bin pişmanım kredi kartında sorun çıktı o nedenle alamamıştım . Sizce stoklar ne kadar süreden ve kaç TL'ye yenilenir bir fikriniz var mıdır ?Bekleme şansınız yok mu? Nasıl kaçırdınız ki hocam, keşke alsaydınız dün .
Ne zaman yenilenir hiçbir fikrim yok, 800-1000 arası bir fiyatlandırma olur ama.Keşke ya bin pişmanım kredi kartında sorun çıktı o nedenle alamamıştım . Sizce stoklar ne kadar süreden ve kaç TL'ye yenilenir bir fikriniz var mıdır ?
Anladım. Peki yerimde olsanız siz ne yapardınız ?Ne zaman yenilenir hiçbir fikrim yok, 800-1000 arası bir fiyatlandırma olur ama.
Bekleme şansınız yok mu? Nasıl kaçırdınız ki hocam, keşke alsaydınız dün .
Bende kaçırdım simdi mh 630 alınır mı diye bakıyorum cok iyiydi aslında huntsman te de alıcaktım onunda stoğu bitti şanssızlıkKeşke ya bin pişmanım kredi kartında sorun çıktı o nedenle alamamıştım . Sizce stoklar ne kadar süreden ve kaç TL'ye yenilenir bir fikriniz var mıdır ?
Beklerdim, yine de siz bilirsiniz tabii ki.Anladım. Peki yerimde olsanız siz ne yapardınız ?
Alınır mıymışBende kaçırdım simdi mh 630 alınır mı diye bakıyorum cok iyiydi aslında huntsman te de alıcaktım onunda stoğu bitti şanssızlık
Anladım. O zaman birkaç ay daha bekleyim. Madem kulaklığı seven ve öneren çokmuş.Beklerdim, yine de siz bilirsiniz tabii ki.
Colormaster mh752 mikrofon nasıldır net midir dip ses varmı hocam wirles mi sanırım değil mikrofon u net temiz ses performansı olarak üzmiyecek bir kulaklık önerir misiniz oyun videoları çekiyorum teşekkürlerArctis serisini sırf rahatlık istiyorsanız tercih etmelisiniz, onun dışında tavsiye etmem çünkü MH752 gibi bir gerçek var . Cloud 2 ve Cloud Alpha ses kasmada tatmin ederler fakat müzik performansında MH752 kadar tatmin etmezler, MH751 Takstar Pro 82 28 ohm versiyonunun rebrandı. MH 752 ise onun ses kartlı hâli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şahsen MH 752 varken Kraken T.E biraz riskli geliyor, kulaklığı kullanan kişiler ikiye bölünmüş. Bazıları çok seviyor, bazıları ise nefret ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi: