Neler Yeni

800₺ PSU Önerisi AMAZON

CoNKeR

80+ Bronze
Detaya girmeden üstü kapalı anlattım sallamadım.
Alıntı olarak şunuda paylaşıyım.
Kondansatörler doğru akımı (DC) iletmeyip, alternatif akımı (AC) iletme özelliğine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde çoğu devrede farklı amaçlar ile kullanılırlar. Güç kaynağı devrelerinde filtrelemede, rezonans devrelerinde istenilen frekansı üretmede ve güç aktarım hatlarında gerilim düzenlenmesi ve güç akışının kontrolünde kullanılırlar.
Detaya girmeden üstü kapalı anlattım dediğin şeyin, kapasitör ile alakası yok. 220-12 çevirme işini kapasitör yapmıyor. Ayrıca google amcada arayıp bulduğun şeyi söyleyen benim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sllent
XPG Core Reactor 650W öneririm. 100₺ daha pahalı. Ama bu fiyata özellikleri çok güzel.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Detaya girmeden üstü kapalı anlattım dediğin şeyin, kapasitör ile alakası yok. 220-12 çevirme işini kapasitör yapmıyor. Ayrıca google amcada arayıp bulduğun şeyi söyleyen benim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sllent
XPG Core Reactor 650W öneririm. 100₺ daha pahalı. Ama bu fiyata özellikleri çok güzel.
Onda da sık CW ve fan gürültüsü sesi varmış.
CW yüzünden iade ettim zaten CX650F'i.

5700 XT için PSU kabloları ile ilgili bir durum vardı. Sebebi o olabilir, bu tarz yorumlar her PSU'nun altında var. Sadece ana kapasitör kötü, diğer kapasitörler gayet iyi.
Ana kapasitör diyince şimdi en büyük ve işlevli o olarak aklıma yattığı işin öyle bir davranışta bulundum.
Ana ya hani hepsinin başı gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom