baran'
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Steelseries apex 3 tkl800 TL bütçem var bir 800lük birde ondan düşük klavye önerirseniz sevinirim.(Klavyede i tuşuna çok dikkat ediyorum)Birde klavye sessiz olmalı.
Steelseries apex 3 tkl800 TL bütçem var bir 800lük birde ondan düşük klavye önerirseniz sevinirim.(Klavyede i tuşuna çok dikkat ediyorum)Birde klavye sessiz olmalı.
Güncel olarak Gamepower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch modelini kullanıyorum. Su geçirmeme özelliği mevcut. Alt tarafta su tahliye kanalları var 2 adet. Zamanında incelemesi yapılmış YouTube kanalında zaten ordan bakabilirsiniz aklınızdaki soru işaretleri için. Aldığım zamanlarda red switch stokta yoktu RGB modelinde ama rainbow modelinde mevcuttu. Hissiyat olarak gayet memnunum sıkıntısı yok performansı vs gayet iyi gaming gecesinde güzel indirime giriyor bilginiz olsun. Umarım işinize yarar.800 TL bütçem var bir 800lük birde ondan düşük klavye önerirseniz sevinirim.(Klavyede i tuşuna çok dikkat ediyorum)Birde klavye sessiz olmalı.
tamam.yay sesi çok oluyor bana cidden sessiz klavye gerek ev küçükBenim attığım türkçe gelir. Öyle göründüğüne bakma.
Teşekkürler ben red switch tercih edeceğimGüncel olarak Gamepower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch modelini kullanıyorum. Su geçirmeme özelliği mevcut. Alt tarafta su tahliye kanalları var 2 adet. Zamanında incelemesi yapılmış YouTube kanalında zaten ordan bakabilirsiniz aklınızdaki soru işaretleri için. Aldığım zamanlarda red switch stokta yoktu RGB modelinde ama rainbow modelinde mevcuttu. Hissiyat olarak gayet memnunum sıkıntısı yok performansı vs gayet iyi gaming gecesinde güzel indirime giriyor bilginiz olsun. Umarım işinize yarar.
onu önermemişler daha çok eleştirilmiş membran klavye diyorlarSteelseries apex 3 tkl
Sessiz klavye istediğini söyledin dostum ve klavye oldukça iyitamam.yay sesi çok oluyor bana cidden sessiz klavye gerek ev küçük
Post automatically merged:
Teşekkürler ben red switch tercih edeceğim
Post automatically merged:
onu önermemişler daha çok eleştirilmiş membran klavye diyorlar
tamam aklımda bulunsunSessiz klavye istediğini söyledin dostum ve klavye oldukça iyi
red switch aldım teşekkürler yardımınız içinGüncel olarak Gamepower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch modelini kullanıyorum. Su geçirmeme özelliği mevcut. Alt tarafta su tahliye kanalları var 2 adet. Zamanında incelemesi yapılmış YouTube kanalında zaten ordan bakabilirsiniz aklınızdaki soru işaretleri için. Aldığım zamanlarda red switch stokta yoktu RGB modelinde ama rainbow modelinde mevcuttu. Hissiyat olarak gayet memnunum sıkıntısı yok performansı vs gayet iyi gaming gecesinde güzel indirime giriyor bilginiz olsun. Umarım işinize yarar.