Çözüldü✓ 800 TL klavye önerisi

800 TL bütçem var bir 800lük birde ondan düşük klavye önerirseniz sevinirim.(Klavyede i tuşuna çok dikkat ediyorum)Birde klavye sessiz olmalı.
Güncel olarak Gamepower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch modelini kullanıyorum. Su geçirmeme özelliği mevcut. Alt tarafta su tahliye kanalları var 2 adet. Zamanında incelemesi yapılmış YouTube kanalında zaten ordan bakabilirsiniz aklınızdaki soru işaretleri için. Aldığım zamanlarda red switch stokta yoktu RGB modelinde ama rainbow modelinde mevcuttu. Hissiyat olarak gayet memnunum sıkıntısı yok performansı vs gayet iyi gaming gecesinde güzel indirime giriyor bilginiz olsun. Umarım işinize yarar.

Benim attığım türkçe gelir. Öyle göründüğüne bakma.
tamam.yay sesi çok oluyor bana cidden sessiz klavye gerek ev küçük
Post automatically merged:

Güncel olarak Gamepower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch modelini kullanıyorum. Su geçirmeme özelliği mevcut. Alt tarafta su tahliye kanalları var 2 adet. Zamanında incelemesi yapılmış YouTube kanalında zaten ordan bakabilirsiniz aklınızdaki soru işaretleri için. Aldığım zamanlarda red switch stokta yoktu RGB modelinde ama rainbow modelinde mevcuttu. Hissiyat olarak gayet memnunum sıkıntısı yok performansı vs gayet iyi gaming gecesinde güzel indirime giriyor bilginiz olsun. Umarım işinize yarar.
Teşekkürler ben red switch tercih edeceğim

Steelseries apex 3 tkl
onu önermemişler daha çok eleştirilmiş membran klavye diyorlar

tamam.yay sesi çok oluyor bana cidden sessiz klavye gerek ev küçük

Teşekkürler ben red switch tercih edeceğim

onu önermemişler daha çok eleştirilmiş membran klavye diyorlar
Sessiz klavye istediğini söyledin dostum ve klavye oldukça iyi

red switch aldım teşekkürler yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,122
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri