Nasıl yani anlayamadımKlavye ile Mouse/Mousepad kategorisinin ne anlamı var?
Merhaba öncelikle ben birazda görünüşe önem veriyorum apex 5 gördüm letgo gibi sayfalarda sıfır kapalı kutu veriyorlar 800 tl ye önerir misinizCorsair Gaming K68 RGB Cherry MX Red TR Gaming Mekanik Klavye
Corsair Gaming K68 RGB Cherry MX Red TR Gaming Mekanik Klavye Oyuna Devam Edin Corsair K68 RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi IP32 su ve toza dayanıklılık sertifikası, canlı RGB ışıklandırması, %100…www.gaming.gen.tr
Nasıl yani anlayamadım
K68 alırdım ben.Nasıl yani anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba öncelikle ben birazda görünüşe önem veriyorum apex 5 gördüm letgo gibi sayfalarda sıfır kapalı kutu veriyorlar 800 TL ye önerir misiniz
Apex 5 mekanik bir klavye değil. Switchler mekanik ancak alt tabla membran şeklinde, ayrıca sesli bir klavye.Nasıl yani anlayamadım
Merhaba öncelikle ben birazda görünüşe önem veriyorum apex 5 gördüm letgo gibi sayfalarda sıfır kapalı kutu veriyorlar 800 TL ye önerir misiniz
Abi peki logitech g513 hakkında ne dersinApex 5 mekanik bir klavye değil. Switchler mekanik ancak alt tabla membran şeklinde, ayrıca sesli bir klavye.
K68 alabilirsiniz eski klavyem, unutmayın mekanik klavyeler sessiz değildir sadece Red switch bir tık daha sessizdir.
Birazcık kare gibi geldi g513 hakkında ne düşünürsünüzK68 alırdım ben.
G513'ü K68'den sonra almıştım. Ses sorun değilse K68'den daha iyi ama ses önemli sanırım sizin için.Abi peki logitech g513 hakkında ne dersin
Birazcık kare gibi geldi g513 hakkında ne düşünürsünüz