Einstein
80+ Platinum
Dahası
Düzgün bir model değil fark freezer x127 al.atıgımdakinde 6 bakır boru var fark etmezmi
Düzgün bir model değil fark freezer x127 al.atıgımdakinde 6 bakır boru var fark etmezmi
n11 ana sayfasında tabi mobilden girmen lazım kupon veriyo ama zaten kullanamassın çünkü avantajlı ürünhocam kupon derken göremedim?
benim kullandığım hava soğutmada antin kuntin bi marka 4 bakır borulu yüksek ihtimalle zaten x127 ile aynı performansı verirİncelemesi varmı markayı biliyor musun performansı nasıl 6 bakır boru diye iyi olmuyor.
X127nin verdiği performansı nerden biliyorsun araştır biraz.n11 ana sayfasında tabi mobilden girmen lazım kupon veriyo ama zaten kullanamassın çünkü avantajlı ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kullandığım hava soğutmada antin kuntin bi marka 4 bakır borulu yüksek ihtimalle zaten x127 ile aynı performansı verir
ya abi ne gibi performans verebilir acaba 4 bakır borulu vereceği performans belli yani neyin şeyini yapıyonX127nin verdiği performansı nerden biliyorsun araştır biraz.
işlemci değişeceksen varşu an elimdeki sogutucu budegişmeye gerek varmı sizce?
Senin dediğin soğutucunun ısı testi varmı 6 bakır boru diye atlıyorsun direkt araştır öyle gelya abi ne gibi performans verebilir acaba 4 bakır borulu vereceği performans belli yani neyin şeyini yapıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci değişeceksen var
abi ne boş yaptın teste gerek yok zaten benim isimsiz 4 bakır borulu x127 ile aynı performansı veriyo zatenSenin dediğin soğutucunun ısı testi varmı 6 bakır boru diye atlıyorsun direkt araştır öyle gel
sen ilerde hangi işlemciyi almayı düşünüyorsunşu an elimdeki sogutucu bu
Boş yapan sensinabi ne boş yaptın teste gerek yok zaten benim isimsiz 4 bakır borulu x127 ile aynı performansı veriyo zaten
bu arkadaşın işlemcisi ne benimki 5600 oyunlar 65i geçmiyor bunun performansıda öyledir uzatmaBoş yapan sensinIsı testi burda mevcut sen at bakalım kendi kullandığın soğutucunun ısı testini
Tamam kullandığın soğutucu ne ısı testi at o zamanbu arkadaşın işlemcisi ne benimki 5600 oyunlar 65i geçmiyor bunun performansıda öyledir uzatma
3600 e yeterli bu gerek yok. Paranı işlemci değiştirmek için biriktirşu an elimdeki sogutucu budegişmeye gerek varmı sizce?
Dark freezer daha ucuz arkadaşın aldığı değerlere bak bu soğutucu gayet F/P bir soğutucu kötü değil.bunu kullanıyorum sıcaklardan dolayı warzone de 70 lerde şuan kışın 62 lerde takılıyordu bf5 bf 2042 dede aynı şekilde