8000 - 9000TL arası laptop önerisi

Reaksiyon skoru
1
Oyun oynamak için 8000 9000 tl arası bir notebook arıyorum ayrıca yazılım programları da kullanıcam bu özelliklere uygun bir bilgisayar önerebilir misiniz ?

Bu soruyu sormayı sevmiyorum ama Laptop şart mı? Çünkü bazen yalnızca evinde kullanacaklar Laptop alıyor sonra binbir türlü pişmanlık.

Oyun oynamak için 8000 9000 TL arası bir notebook arıyorum ayrıca yazılım programları da kullanıcam bu özelliklere uygun bir bilgisayar önerebilir misiniz ?

aralarından msi tercih etmeni öneririm aynısının 2060 olanını kullanıyorum artı olarak 120hz ekranı da var ama i7 diyorsan sen bilirsin

Bu soruyu sormayı sevmiyorum ama Laptop şart mı? Çünkü bazen yalnızca evinde kullanacaklar Laptop alıyor sonra binbir türlü pişmanlık.
Ben de toplama almak isterim şahsen ama bilgisayarı taşımam gerek ve toplama bir bilgisayarı taşıyamam

aralarından MSI tercih etmeni öneririm aynısının 2060 olanını kullanıyorum artı olarak 120hz ekranı da var ama i7 diyorsan sen bilirsin
bu fiyatı görünce pişman oldum şimdi keşke bekleyip 1660ti alsaydım benim aldığım dönemde 1660ti 9300tl-2060 9650tl idi :D

aralarından MSI tercih etmeni öneririm aynısının 2060 olanını kullanıyorum artı olarak 120hz ekranı da var ama i7 diyorsan sen bilirsin
i5 9k ile i7 9k arasında fark edilcek miktarda bir fark var mı

ben render vb işlerle uğraşmadığım için i5 bana yetiyor ama inan ki yazılımla pek alakam yok i5 oyun-günlük için fazlasıyla yeterli ve daha az ısınıyor oyunlarda fps olarak kayda değer bir fark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben render vb işlerle uğraşmadığım için i5 bana yetiyor ama inan ki yazılımla pek alakam yok i5 oyun-günlük için fazlasıyla yeterli ve daha az ısınıyor oyunlarda fps olarak kayda değer bir fark yok.
i5 4 çekirdek 8 thread i7 6 çekirdek 12 thread
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz baktım yazılımda da sana problem çıkarmaz msi kalitesi zaten belli metal her yeri

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,365
Üyeler
190,555
Son üye
EmreAcst
Geri