1.5 yıldır bekledigim an geldi sonunda pc toplaya bilecem ama toplamam icin yardiminiz lazim ilk defa toplayacam ve hic bir bilgim yok oyunlarda canavar gibi akan bir sistem dizmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevirinim.
1.5 yıldır bekledigim an geldi sonunda pc toplaya bilecem ama toplamam icin yardiminiz lazim ilk defa toplayacam ve hic bir bilgim yok oyunlarda canavar gibi akan bir sistem dizmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevirinim.
Çok pahalı o paraya 3700xlisi alınır.
Sence de render pc için işlemci daha önemli değil mi?https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-AMD-ryzen-5-3600-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505108780.htmlToshiba OCZ RC500PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba OCZ RC500PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Toshiba OCZ RC500PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comAdata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comHigh Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comASRock B450M PRO4 AM4 Micro ATX AMD Motherboard - Newegg.com
Buy ASRock B450M PRO4 AM4 AMD Promontory B450 SATA 6Gb/s Micro ATX AMD Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
öyleSence de render pc için işlemci daha önemli değil mi?
Al kardeşim 8750 tl1.5 yıldır bekledigim an geldi sonunda pc toplaya bilecem ama toplamam icin yardiminiz lazim ilk defa toplayacam ve hic bir bilgim yok oyunlarda canavar gibi akan bir sistem dizmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevirinim.
Evet ama programa göre değişir mesela bazı programlarda 3D render konusu mesela ekran kartı önemsizdir o konuda sadece Quatro ya da firepro kullanırsın o da canlı gezinmek için ve autocad var mesela o da sadece tekli çekirdek gücüne bakar blender konusunda ise sanal çekirdeği kullanabilen programlar için 3700X, 9700K'dan daha iyi bir seçenek aynı zamanda RTX kartlar da buna dahil.Sence de render pc için işlemci daha önemli değil mi?
Evet ama programa göre değişir mesela bazı programlarda 3D render konusu mesela ekran kartı önemsizdir o konuda sadece Quatro ya da firepro kullanırsın o da canlı gezinmek için ve autocad var mesela o da sadece tekli çekirdek gücüne bakar blender konusunda ise sanal çekirdeği kullanabilen programlar için 3700X, 9700K'dan daha iyi bir seçenek aynı zamanda RTX kartlar da buna dahil.
Alıntıyı görüntüle
nvıdıanın sitesinde de bunula alakalı bir yazı vardı.
MECh modelinin sorunu giderldi diyorlar ama emin değilim termal ped konusunda sorunluyuş.RX 5700 XT ekran kartlı ryzen 5 3600x işlemcili hazır sistemlerde dikkat etmeniz gereken anakart RAM ekran kartı markaları tavsiye edilen ürünler olmalı zira teknobiyotik deki MSI rx 5700 XT mech oc modeli ciddi ısınma ve donma sorunları var haberiniz olsun.
Dokunulmaması gerek mech gp olan rx5700 modeli sorunlu değil ama 5700xt mech oc modeli aşırı sıkıntılı.MECh modelinin sorunu giderldi diyorlar ama emin değilim termal ped konusunda sorunluyuş.