3. parti oyunlardan ne haber ?xboxun açıklamasına göre bütün konsol özel oyunlar series s ede optimize olarak gelicek o yüzden düşündüğünüz kadar kısa olmaz ömürü
3. parti oyunlardan ne haber ?xboxun açıklamasına göre bütün konsol özel oyunlar series s ede optimize olarak gelicek o yüzden düşündüğünüz kadar kısa olmaz ömürü
istediğiniz gibi 60 fps oynatır series x in bile 60fps oynayamadıgi oyunlar var fakat bunlar 60 fps rahatfiyatına göre sizi bi süre memnun eder ama yeni nesil oyunlarda üzülebilirsiniz eğer uzun süre konsol oynamayı düşünüyorsanız ve bütçenizi artırabilirseniz ps5 veya xbox series x öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sayılı oyunlarda 1080p 60 fps oynatır bazılarında 720 veya 1620p oynatır
öyle bişey yok kim dedi dostum onun icin kolu fırlatıp mekanizmayi bozmasi lazimBide gamepad de sıkıntı oluyormuş oyunda kendi kendine hareket ediyormuş onu nasıl anlarız.
3. parti alicak paran varsa buyur dostim3. parti oyunlardan ne haber ?
Drifting mi ne öyle bisey diyorlardı.istediğiniz gibi 60 fps oynatır series x in bile 60fps oynayamadıgi oyunlar var fakat bunlar 60 fps rahat
diablo 4 zaten konsollar için metin2 kıvamında oyun
forza grafik kalitesi çok üst düzey olmasada 60 fps rahat
ac seriside aynı şekil fakat yeni çıkan oyunları için bilmiyorum
öyle bişey yok kim dedi dostum onun icin kolu fırlatıp mekanizmayi bozmasi lazim
4 senedir series x kullanıyorum henüz kumandasında sorun yaşamadım (araliksiz kullanim)Drifting mi ne öyle bisey diyorlardı.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için test yapıp alıcam büyük ihtimal.4 senedir series x kullanıyorum henüz kumandasında sorun yaşamadım (araliksiz kullanim)
yaşadığım tek sorun xbox one kumandasinda uzun kullanim sonrasi titreşim motorları sesli çalışıyorTeşekkür ederim bilgilendirdiğin için test yapıp alıcam büyük ihtimal.
hocam daha bir çok oyunda 30fps kilidi var keşke sadece rdr ve mf olsaşuanda 60 fps oynayamadıgım 2 oyun var
microsoft flight simulator
rdr2
yaşadığım tek sorun xbox one kumandasinda uzun kullanim sonrasi titreşim motorları sesli çalışıyor
9. nesilde problem yok o kadar