ekran kartını satıp sistemmi alıyım dersin yani? ikinci elden?Elindeki bütçene göre ekran kartın değerli ama performansı daha düşük miningten piyasasından dolayı
Ekran kartın kaça gider bilmiyorum ama 8 GB aranan model atıyorum 4 e sattın 12 k yaptı
Hazır sistem kovala 12 e RTX3060-6600XT sistem yakalarsın belki 1k üstüne eklersin çok daha ucuza gelmiş olur veya RX 6600 sistem çok ciddi performans artışın olur elindeki ekran kartına göre
şu yaza piyasa ne olacak çok belli değil fakat kartını satarsan 13k'ya kovalarsan iyi bi sistem alabilirsin.Ben şahsen fiyatların artacağına inanıyorum o yüzden hızlı alabilirsen daha iyi olur.Elindeki bütçene göre ekran kartın değerli ama performansı daha düşük miningten piyasasından dolayı
Ekran kartın kaça gider bilmiyorum ama 8 GB aranan model atıyorum 5 e sattın 13 k yaptı
Hazır sistem kovala çok rahat 13 e RTX3060-6600XT sistem yakalarsın çok daha ucuza gelmiş olur
Hayır bütçene sıfır sistem toplarsın ekran kartını satıp çok daha mantıklı olur sabah 13.000 TL ye RTX 3060'lı sıfır sistem vardı 12 nesil i3 lü parçalarda kaliteliydi asus kasa vsekran kartını satıp sistemmi alıyım dersin yani? ikinci elden?
ekran kartını ikinci elden satıp yeni rx 6600 veya rtx 3060 sistem alabilirsiniz8000 TL ye en iyi nasıl bilgisayar toplanır ? (ekran kartı olarak RX570 8 GB Sapphire Pulse zaten bende var kullanıyorum ekran kartına gerek yok)
İtopyaya mı geldiHayır bütçene sıfır sistem toplarsın ekran kartını satıp çok daha mantıklı olur sabah 13.000 TL ye RTX 3060'lı sıfır sistem vardı 12 nesil i3 lü parçalarda kaliteliydi asus kasa vs
Hayır bütçene sıfır sistem toplarsın ekran kartını satıp çok daha mantıklı olur sabah 13.000 TL ye RTX 3060'lı sıfır sistem vardı 12 nesil i3 lü parçalarda kaliteliydi asus kasa vs
benim ekran kartımı aldığımda 1400 tl filandı şu anda kaç tl olmuştur acabaekran kartını ikinci elden satıp yeni rx 6600 veya rtx 3060 sistem alabilirsiniz
miningten dolayı uçtu aman ucuza satmayın hatta bakın sizde RX 570 8 GB diye sahibindene rahat 4K ya giderbenim ekran kartımı aldığımda 1400 TL filandı şu anda kaç TL olmuştur acaba
gaming.gen sıcak fırsatlarda olması lazımİtopyaya mı geldi
gaming gen de hakan sezginel in setupı var 13000 tl ye şuanda rtx3060 ve i312100f li o iyi mi?miningten dolayı uçtu aman ucuza satmayın hatta bakın sizde RX 570 8 GB diye sahibindene rahat 4K ya gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming.gen sıcak fırsatlarda olması lazım
evet fiyatı fena değil bahsettiğim oydu stok bitti sanırımgaming gen de hakan sezginel in setupı var 13000 TL ye şuanda rtx3060 ve i312100f li o iyi mi?