muslumanturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Ne kadar uygun fiyatlı olursa benim için o kadar iyi ama kaliteli olması da önemli. 8000 TL'ye kadar çıkabilirim.
cuma gününü bekle incehesap gaming gecesinden 6800 TL'ye düşüyor genelde birtane havk fab çekersin mis gibiNe kadar uygun fiyatlı olursa benim için o kadar iyi ama kaliteli olması da önemli. 8000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Ne kadar uygun fiyatlı olursa benim için o kadar iyi ama kaliteli olması da önemli. 8000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hocam n11'de 6700 TL'ye var ama o dandik olan model mi acabacuma gününü bekle incehesap gaming gecesinden 6800 TL'ye düşüyor genelde birtane havk fab çekersin mis gibi
zaten o fiyat kardeşim heryerdecuma gününü bekle incehesap gaming gecesinden 6800 TL'ye düşüyor genelde birtane havk fab çekersin mis gibi
ben xdrive 15 li plus siyah kumaş söyledim çok araştırdım alabilirsin istersen hawk arkadaşımda var fab serisi kötü alma acelen yoksa siparişim gelince deneyimlerimi senle paylaşırımHocam n11'de 6700 TL'ye var ama o dandik olan model mi acaba
Hocam yorumlarınıza beni de etiketlerseniz sevinirim bende bakıyorum kararsız kaldım 15li ile fab arasında yada diyorum zio mu alsamzaten o fiyat kardeşim heryerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben xdrive 15 li plus siyah kumaş söyledim çok araştırdım alabilirsin istersen hawk arkadaşımda var fab serisi kötü alma acelen yoksa siparişim gelince deneyimlerimi senle paylaşırım
kardo zio rahat mış ama fab alma ya o paraya değmez zio bi araştır hangi modeli sana uygun boyuna kilona göreHocam yorumlarınıza beni de etiketlerseniz sevinirim bende bakıyorum kararsız kaldım 15li ile fab arasında yada diyorum zio mu alsam
173 70 kiloyum hocam öyle çok bi kilo boy problemim yok hepsi olur bana ama sanırım xdrive 15li alacağımkardo zio rahat mış ama fab alma ya o paraya değmez zio bi araştır hangi modeli sana uygun boyuna kilona göre
alıcaksan hepsiburadadan al trendyolda acayip yoğunluk var173 70 kiloyum hocam öyle çok bi kilo boy problemim yok hepsi olur bana ama sanırım xdrive 15li alacağım
hb den alinca aras ile teslim ediliyor daha dogrusu 1 ay once benimki oyle oldualıcaksan hepsiburadadan al trendyolda acayip yoğunluk var