Neler Yeni

8000TL en iyi telefon önerisi

mkeskin0

80+
Hocam ben bizzat android kullanıcısı olarak Samsung'tan sonra alt segment olmasına rağmen deli farkını hissetiğim Huawei'yi tavsiye ederim sana. 5000 civarında modeli var mı bilmiyorum fakat Google hizmetlerinin olmaması beni çok mağdur etmedi, tüm uygulamalara erişimim var şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
Hocam ben bizzat android kullanıcısı olarak Samsung'tan sonra alt segment olmasına rağmen deli farkını hissetiğim Huawei'yi tavsiye ederim sana. 5000 civarında modeli var mı bilmiyorum fakat Google hizmetlerinin olmaması beni çok mağdur etmedi, tüm uygulamalara erişimim var şuan.
Huawei tamamen amiral gemisi veya yüksek bütçeli cihazlara önem verir. Huawei nin ucuz cihazları kesinlikle alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
Dostum 600tl fark ile illaki daha iyisi vardır. Benim için oyun performansı değil fotoğraf performansı önemli.
O fiyat segmentinde redmi note 10S ve onun muadili realme 8 var. Malum düşük fiyatlı telefonlarda artık mediatek işlemci kullanılıyor. Zaten hepsi Çin Kore telefonu kameralarında hepsi hemen hemen aynı sensörleri kullanıyor

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
O fiyat segmentinde redmi note 10S ve onun muadili realme 8 var. Malum düşük fiyatlı telefonlarda artık mediatek işlemci kullanılıyor. Zaten hepsi Çin Kore telefonu kameralarında hepsi hemen hemen aynı sensörleri kullanıyor
İphone kamera kalitesi çok iyi diyorlar. Geçen akraba geldi iphone11 almış kamerasına bakayım dedim hafif karıncalı çekiyor büyütünce daha bi karıncalı. Bu kadar para iphone verilmezmiş :/ samsung daha güzel + s21 ultra, s22 ultra şahane ya 100x büyütmek çok güzel 😍

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
İphone kamera kalitesi çok iyi diyorlar. Geçen akraba geldi iphone11 almış kamerasına bakayım dedim hafif karıncalı çekiyor büyütünce daha bi karıncalı. Bu kadar para iphone verilmezmiş :/ samsung daha güzel + s21 ultra, s22 ultra şahane ya 100x büyütmek çok güzel 😍
iPhonecu değilim ama hiç bir telefon iPhone kadar uzun yıllar stabil kalmıyor. Ayrıca 7 sene önce çıkan telefonlarını bile ikinci elden rahatça satabiliyorsun hâlâ. Enerji tüketimi bakımından en verimli telefonlar ve dünyanın en iyi mühendisleri Apple çatısında çalışıyor. Bugün Samsung note 22 ultra iPhone 13 prodan iyi olabilir ama 2 sene sonra emin ol iPhone 13 note 22den iyi olmuş olucak. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
iPhonecu değilim ama hiç bir telefon iPhone kadar uzun yıllar stabil kalmıyor. Ayrıca 7 sene önce çıkan telefonlarını bile ikinci elden rahatça satabiliyorsun hâlâ. Enerji tüketimi bakımından en verimli telefonlar ve dünyanın en iyi mühendisleri Apple çatısında çalışıyor. Bugün Samsung note 22 ultra iPhone 13 prodan iyi olabilir ama 2 sene sonra emin ol iPhone 13 note 22den iyi olmuş olucak. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek
Telefon karıncalı çekiyor diyorum sen ne diyorsun 😐

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Düşük ışıklı bir ortamda grenlenme normal, hemen hemen hepsinde olur ama yeterli ışıklı bir ortamda karıncalanma varsa servise versin. Arıza vardır.

Sorunuza gelecek olursak 4.400'e Realme 8 alın. 5,5-6k civarına kadar daha mantıklı telefon yok. Aradaki 600 TL'yi illa harcayasınız varsa kulaklık veya bileklik alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,770
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom