!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
IzleYapmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam araştırsanız biraz?
IzleYapmayacaktır.
Hocam araştırsanız biraz?
Benchmarktan bakabilirsin ryzen 3 1200 ve rx 570 %1.2'lik darboğaz yapıyor ve senin dediğin işlemci ryzen 3 1200'den iyi.Yapmazhocam bildiğim kadarıyla darboğaz yapıcaktır
Benchmarktan bakabilirsin
i5 3470 ile kullanıcam biliyormusunuz amaBenchmarktan bakabilirsin ryzen 3 1200 ve rx 570 %1.2'lik darboğaz yapıyor ve senin dediğin işlemci ryzen 3 1200'den iyi.Yapmaz
Benchmarktan bakabilirsin
Hangi site o?Benchmarktan
Ve genel olarak ortalamaya bakıcak olursan RX 580 hala önde ve daha yeni
Genel FPS ortalamasına baktığında da video da RX580 üstte kalıyorHangi site o?
Bumu? Bu site ise yalanUserBenchmark: AMD RX 580 vs Nvidia GTX 970
gpu.userbenchmark.com
Yeni olması çok normal değilmi?Ve genel olarak ortalamaya bakıcak olursan RX 580 hala önde ve daha yeni
1-2? Ortalama olarak 5 FPS var (ortalama) ve daha yeni nesil bir kartYeni olması çok normal değilmi?
Ve 1 2 fps fark var ?
5 fps sizi çok etkilermi?1-2? Ortalama olarak 5 FPS var (ortalama) ve daha yeni nesil bir kart
5 fps tabikide hayat kurtaracak değer gibi durmasada 30 ve 35 fps arasında fark fazla.Her oyunda fark ettiysen 5 değil daha fazla veya daha az.Yeni olması da önde olmasını sağlıyor.5 fps sizi çok etkilermi?
Yeni kart olması dogal gtx 970 eski bir kart ama hala canavar?
gtx 760 kullanabiliyorum işimi görüyor her ne kadar eski olsa da gayet memnunum 960 serisi bulabilirsen daha güzel olurarkadaşlar 800-850 TL ekran kartı önerisi bekliyorum bütçem budur üstüne çıkamam yakında psuyu değiştiricem işlemciyle darboğaz yapmayacak bir ekran kartı arıyorum. link atarsanız daha iyi olur
sistemim
asus p8h61-m lx3 plus r2.0
i5 3470
6gb ddr3 1333mhz ram
350 psu
gtx 760 kullanıyorum işimi görüyor her ne kadar eski olsa da gayet memnunum 960 serisi bulabilirsen daha güzel olur
Konuyu hortlatmışsingtx 760 kullanabiliyorum işimi görüyor her ne kadar eski olsa da gayet memnunum 960 serisi bulabilirsen daha güzel olur
??? neden bashsediyosun hocam fazla grafik isteyen oyunlar oynamıyorum fazlasıyla işimi görüyor kartların fiyatlarını bilmiyorsun heralde ?Konuyu hortlatmışsin
Usttaaaa konu diyorum 18 OCAKDA YAZILMIS HORTLATMISSIN??? neden bashsediyosun hocam fazla grafik isteyen oyunlar oynamıyorum fazlasıyla işimi görüyor kartların fiyatlarını bilmiyorsun heralde ?