800tl masaüstü bilgisayar için kulaklık tavsiyesi. Oyun ev gündelik kullanım için.
https://www.gencergaming.com/corsair-hs50-pro-ca-9011215-eu-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-3720Fujin kullanıyorum memnunum. hs50 de vardı.
Sağ olun hocam indirimde yakalamışsınız, kendime aramıyorum zaten arkadaşım tavsiye istedi bütçesine göre. Bir dezavantajı var mıdır kullandınız mı?Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Kulaklık çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
indirimde sizce nasıl
bende kendıme alayım dedım de onermedıler gıbı bu kulaklıgı hocamSağ olun hocam indirimde yakalamışsınız, kendime aramıyorum zaten arkadaşım tavsiye istedi bütçesine göre. Bir dezavantajı var mıdır kullandınız mı?
kendim kullanmadım ama forumda birsi mikrofonu için kötü diyorduCorsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Kulaklık çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
indirimde sizce nasıl
kendim kullanmadım ayrıntısını bilmiyorum yalan olmasıno zaman gamenote'mu önereyim kötü mü bu kulaklık?