Neler Yeni

80k ya taksitli hazır sistem + bütün parçaları

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
80k ya kadar bütçe var ama taksitli olucağı için faiz de olucak o şekilde düşünün klavye mouse monitör her şey dahil bi sistem önerir misiniz

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
4080s ve gerekli özelleştirmeler ile gamegarajdaki bu tarz sistemi alabilirsiniz. Ya da vatan itopya f/p sistem bekleyin 3 ay peşin taksit
6 ay Vade farksız taksit seçeneği mevcut , bankaya faiz ödemeyecekseniz fakat sistem bileşenleri aynı farklı sistemlerden daha pahalı.
Kendiniz tek tek kaliteli bileşenleri peşin taksitle alırsanız daha güzel sistem toplarsınız.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4080s ve gerekli özelleştirmeler ile gamegarajdaki bu tarz sistemi alabilirsiniz. Ya da vatan itopya f/p sistem bekleyin 3 ay peşin taksit
Vade farksız taksit seçeneği mevcut , bankaya faiz ödemeyecekseniz fakat sistem bileşenleri aynı farklı sistemlerden daha pahalı.
Kendiniz tek tek kaliteli bileşenleri peşin taksitle alırsanız daha güzel sistem toplarsınız.
klavye mouse falan da önerir misiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
klavye mouse falan da önerir misiniz
O konuda bilgim yok , bilgisayarlardan çok anlamıyorum yeni araştırıyorum. Sistemlere bakıyorum ama fiyatları vs sürekli
Yine de size tavsiyem klavye mouse kulaklık gibi şeyler sonradan da alınabilir.
Önceliniz kaliteli bir sistem almak olsun. Kaliteli bileşenlerle 4070ti süper 7800x3d gibi bir sistem ya da 4080s bir sistem alın ya da toplayın.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuda bilgim yok , bilgisayarlardan çok anlamıyorum yeni araştırıyorum. Sistemlere bakıyorum ama fiyatları vs sürekli
Yine de size tavsiyem klavye mouse kulaklık gibi şeyler sonradan da alınabilir.
Önceliniz kaliteli bir sistem almak olsun. Kaliteli bileşenlerle 4070ti süper 7800x3d gibi bir sistem ya da 4080s bir sistem alın ya da toplayın.
attığınız pahalı ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
attığınız pahalı ya
Örnek amaçlı atmıştım ve peşin taksit var diye..
Diğer sistemlerde en az 10k vade farkı ödersiniz.
Sizin karar vereceğiniz iş , o bütçede bence her şeyi kaliteli olarak almalısınız.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
hangi bankanın kartları var sizde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR