klavye mouse falan da önerir misiniz4080s ve gerekli özelleştirmeler ile gamegarajdaki bu tarz sistemi alabilirsiniz. Ya da vatan itopya f/p sistem bekleyin 3 ay peşin taksitInfinity 7A-RTX4070TiS/80S - Game Garaj
Infinity 7A-RTX4070TiS/80S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Infinity 7A-RTX4070TiS/80S, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Vade farksız taksit seçeneği mevcut , bankaya faiz ödemeyecekseniz fakat sistem bileşenleri aynı farklı sistemlerden daha pahalı.
Kendiniz tek tek kaliteli bileşenleri peşin taksitle alırsanız daha güzel sistem toplarsınız.
O konuda bilgim yok , bilgisayarlardan çok anlamıyorum yeni araştırıyorum. Sistemlere bakıyorum ama fiyatları vs sürekliklavye mouse falan da önerir misiniz
attığınız pahalı yaO konuda bilgim yok , bilgisayarlardan çok anlamıyorum yeni araştırıyorum. Sistemlere bakıyorum ama fiyatları vs sürekli
Yine de size tavsiyem klavye mouse kulaklık gibi şeyler sonradan da alınabilir.
Önceliniz kaliteli bir sistem almak olsun. Kaliteli bileşenlerle 4070ti süper 7800x3d gibi bir sistem ya da 4080s bir sistem alın ya da toplayın.
Örnek amaçlı atmıştım ve peşin taksit var diye..attığınız pahalı ya