Kapkan 7a değilmi game garaj girdiğimde bileşenleri twinmoss fiyatta 59-60k idiTwinmos yok kral sistemde
Kapkan 7a değilmi game garaj girdiğimde bileşenleri twinmoss fiyatta 59-60k idiTwinmos yok kral sistemde
60K olup twinmos olacağına 80K olsun msı asus samsung olsun kral.Kapkan 7a değilmi game garaj girdiğimde bileşenleri twinmoss fiyatta 59-60k idi
O okey bak parça kaliteside önemli 16x2 değilde 24x2 yapmış bişi olmaz60K olup twinmos olacağına 80K olsun msı asus samsung olsun kral.
Sistemin beğenmediğim olmasada olur yani ramleri.
O kadar ramı ne yapacak acaba
Reis 48GB ram sencede fazla değilmiO okey bak parça kaliteside önemli 16x2 değilde 24x2 yapmış bişi olmaz
Bence bir tık ileriye dönük en az 32 olmasını bekliyoruz normalde bu onun bir üstü.Reis 48GB ram sencede fazla değilmi
Montaj render vs.vs. falan yapacak kesin öbür türlü almaz.
Aynen ama güzel sistem dizmiş kralBence bir tık ileriye dönük en az 32 olmasını bekliyoruz normalde bu onun bir üstü.
çok teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam fiyatına göre kalite bileşenelerine göre gayet güzel bir sistem.
çok teşekkürlerhayırlı olsun güzel duruyor
hocam ilerisi içinde sanal makina vs ben de uğraşırım diye almısken komple gaza gelip aldım aslında Bütçesi beklenmedik bir şekilde gelince mala çevirmiş oldum birazdaHocam h.o. da üç beş sekme açıp arada oyun oynamak için kötü bir işlemci ve soğutucu tercihi yapmışsın. Ben 4-5 tane sanal makina ve debug işlemleri için kullanıyorum o işlemciyi. 9800x3d, 7800x3d, en olmadı 9700x alsan fazla fazla işini görürdü.