Neler Yeni

850 TL ye f/p Kulaklık

Hamzax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
HamzaKaya
Arkadaşlar geçen gün 650 TL lik kulaklık sormuştum ama o fiyata kulaklık kalmamış maksimum 850 TL olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? (iyi, öneririm derseniz maksimum 900 de olur)
Oynadığım oyunlar pubg CS Go bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim
10 ay önce alınmış hiç kullanılmadı yazan Razer kraken grenn buldum dolap uygulamasından 800 TL ye anlaştım garantisi 14 ay daha var ne düşünüyorsunuz alınır mı yoksa sıfır almakta fayda var mıdır ? (Kulaklığın resimlerini aşağıya eklicem)
Screenshot_20230728_124257.jpg

Screenshot_20230728_124307.jpg

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Ömer
Fiyatı uygun geldi

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Arkadaşlar geçen gün 650 TL lik kulaklık sormuştum ama o fiyata kulaklık kalmamış maksimum 850 TL olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? (iyi, öneririm derseniz maksimum 900 de olur)
Oynadığım oyunlar PUBG CS Go bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim
10 ay önce alınmış hiç kullanılmadı yazan Razer kraken grenn buldum dolap uygulamasından 800 TL ye anlaştım garantisi 14 ay daha var ne düşünüyorsunuz alınır mı yoksa sıfır almakta fayda var mıdır ? (Kulaklığın resimlerini aşağıya eklicem)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fujin stokta bulamadım ama kizaru var bi bak istersen https://www.n11.com/urun/gamepower-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Hamzax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
HamzaKaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı uygun geldi
Aynısını 500 e de anlaştım oda sıfır gibi 1-2 hafta kullanılmış ama garanti faturayı bulamadı o yüzden almıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem buna yetmez yinede teşekkürler 850-900 e önerin varsa güzel olur :)

Futaba Rio

80+ Bronze
Oynadığım oyunlar PUBG CS Go bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kraken'in sorunları var biraz.

Xeracula

80+ Bronze

mikrofonu rezalet kanka bu serinin

Hamzax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
HamzaKaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

7.1 muhabbeti var attığınızda örneğin yok önemli midir ? 7.1 eğer yoksa neye bakmak lazım iyi mi kötü olduğu için ? Bide attığınız kulaklığı kullandınız mı iyi midir

Top Bottom