markayla alakası yok zaten o fiyat bandında en iyi cloud 2İlla HyperX olmak zorunda değil başka da önerebilirsin ben sadece iyi marka ürünleri kaliteli diye yazdım
Bir link atma şansın var mı?
Teşekkürlerek olarak https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,372432399.html bunada bakabilirsinHyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler
Dostum saçmalama, Kraken T.E. var C2'den kat kat daha iyi, neden C2 alsın ki?markayla alakası yok zaten o fiyat bandında en iyi cloud 2
Link atar mısın?
Neden razer krakenRazer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
onu bana değil.Neden razer kraken
Sana soruyor arkadaş neden Razer kraken diye reis cevaplarsan sevinirim.Dostum saçmalama, Kraken T.E. var C2'den kat kat daha iyi, neden C2 alsın ki?