Benim önerdiğim daha mantıklı değil mi? Ryzen 7 4800h çok daha güçlü diye biliyorum.Bu fiyata 17 inç zor, 4600H + 1650 Ti işlemcili Acer Nitro 5'i alıp RAM'i 16GB yapmanızı öneririm.
Evet indirime girmiş bu sanırım, bu daha iyi.Benim önerdiğim daha mantıklı değil mi? Ryzen 7 4800h çok daha güçlü diye biliyorum.
Hocam 400 tl farkla ryzen 7 4800h daha mantıklı değil mi ya cidden çok başarılı bir işlemci çünkğ.
Bu daha iyihttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
İşlemci canavar
Soğutma fena değil
Diğer özellikler de gayet iyi.
hocam bence ryzen 7 olması benim için çok iyiHocam 400 TL farkla ryzen 7 4800h daha mantıklı değil mi ya cidden çok başarılı bir işlemci çünkğ.
teşekkür ederimBu daha iyi
Bu fiyata 17 inç zor, 4600H + 1650 Ti işlemcili Acer Nitro 5'i alıp RAM'i 16GB yapmanızı öneririm.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Asus Tuf Gaming Fx706
ASUS Tuf Gaming Fx706lı-hx175 I5-10300h 8gb Ram 512gb Ssd 4gb Gtx1650ti 17.3 Fhd 144hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
İşlemci canavar
Soğutma fena değil
Diğer özellikler de gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim önerdiğim daha mantıklı değil mi? Ryzen 7 4800h çok daha güçlü diye biliyorum.
@DOGANALPASLAN ın attığı bu laptobu alın.hocam bence ryzen 7 olması benim için çok iyi
teşekkür ederim
Hocam ryzen 7 4800h cidden çok güçlü. Cpu bench skorları paylaşılmıştı orada bakarsan göreceksin saçma biçimde masaüstü işlemcilerle yarışıyor.hocam bence ryzen 7 olması benim için çok iyi
teşekkür ederim
Özür dilerim yanlış yaptım lenovo en mantıklısı diyorsunuz yani
Anladım teşekkür ederimHocam ryzen 7 4800h cidden çok güçlü. Cpu bench skorları paylaşılmıştı orada bakarsan göreceksin saçma biçimde masaüstü işlemcilerle yarışıyor.