Neler Yeni

Öneri 8500TL FHD IPS Monitör Önerisi

f4hredd1n

80+
Bütçe
8500
Dostlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi FHD ve IPS ekrana sahip, mümkünse hoparlörü olacak (çok önemli değil.) bir monitör almaya niyetliyim. Yazılım ve tasarım için kullanacağım, fakat arada oyun da oynuyorum o yüzden özellikle IPS olsun istedim. Sizin önerdiğiniz başka model varsa lütfen yorum bırakın. Benim baktığım bir kaç farklı model monitör var. Hangi modeli önerirsiniz?

Lenovo Legion R25i-30
AOC 24G4XE
MSI MAG 256F
Asus TUF Gaming VG249QL3A
Philips Evnia 24M2N3200S/00

Benim hoşuma giden modeller bunlar ama bana göre aralarından en kalitelisi R25i. Tek problemi Standby problemi ve sınırlı 180hz kullanımı olabilir. Bundan kararsız kaldım. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
lappelduvide
Dostlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi FHD ve IPS ekrana sahip, mümkünse hoparlörü olacak (çok önemli değil.) bir monitör almaya niyetliyim. Yazılım ve tasarım için kullanacağım, fakat arada oyun da oynuyorum o yüzden özellikle IPS olsun istedim. Sizin önerdiğiniz başka model varsa lütfen yorum bırakın. Benim baktığım bir kaç farklı model monitör var. Hangi modeli önerirsiniz?

Lenovo Legion R25i-30
AOC 24G4XE
MSI MAG 256F
Asus TUF Gaming VG249QL3A
Philips Evnia 24M2N3200S/00

Benim hoşuma giden modeller bunlar ama bana göre aralarından en kalitelisi R25i. Tek problemi Standby problemi ve sınırlı 180hz kullanımı olabilir. Bundan kararsız kaldım. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
lenovo monitörü 4500 TL satıyorum ikinci el kategorisinde ilan mevcut çok az kullandım ilgilenirsen özelden yaz hocam

f4hredd1n

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fhd için 27 inç tercih etmek istemedim, 2k olsaydı alırdım. Bir de biraz markacılığımdan mütevellit alasım gelmiyor. Teşekkürler öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk Hocam rahatsız ediyorum ama yardımcı olmanız mümkün müdür? Çoğu kişi sizi etiketlemiş bilgili biri olduğunuzdan dolayı etiketlemek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa bir araştırma sonrası bir iki modele daha baktım, sonradan konuyu okuyan arkadaşlara rehber niteliğinde olması amacıyla güncelleyeyim dedim. Bu sefer baktıklarım arasında 2K'da var, kullanım amacım genel olarak oyundan ziyade Yazılım, Tasarım ve Film olacağı için RTX 3050 ekran kartımı zorlamaz diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar varsa, Valorant gibi oyunlarda büyük problem çıkartır mı 2K monitör? Sizce uyumlu mu?

İncelediğim modeller:
Asus TUF Gaming VG27AQ3A Monitör: WQHD
Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör FHD

Önerilerinizi bekliyorum. Tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Top Bottom