Oyunda 7500F den kötü o işlemci diyim de. Uyumlu olur ama onda sorun yok.Overclockla işim yok. Elimde a620m b anakart var. İkinci elde 7500ften ucuza 8700f var uyumlu mudur
Biliyorum L3 önbellekten dolayı fps oyunlarında geride. Ama sonuçta tekli ve çoklu çekirdekte daha güçlü. Benim için bu daha önemli. Bi yerde ryzen 7 ler a620 için sağlıklı değil gibisinden bişe görmüştüm ondan sordumOyunda 7500F den kötü o işlemci diyim de. Uyumlu olur ama onda sorun yok.
Öyle bişi yok alabilirsiniz oyun harici kullanıcaksanızBiliyorum L3 önbellekten dolayı fps oyunlarında geride. Ama sonuçta tekli ve çoklu çekirdekte daha güçlü. Benim için bu daha önemli. Bi yerde ryzen 7 ler a620 için sağlıklı değil gibisinden bişe görmüştüm ondan sordum
Yanlış bilgi hocam soket am5 olduğu için her türlü çalışacaktır ha gidipte a620 ye ryzen 7 9800x3d ryzen 9 takmazsın orası ayrı faz ve vrm yapısı yetersiz gelirBiliyorum L3 önbellekten dolayı fps oyunlarında geride. Ama sonuçta tekli ve çoklu çekirdekte daha güçlü. Benim için bu daha önemli. Bi yerde ryzen 7 ler a620 için sağlıklı değil gibisinden bişe görmüştüm ondan sordum
Performans kaybı vs olmaz di miYanlış bilgi hocam soket am5 olduğu için her türlü çalışacaktır ha gidipte a620 ye ryzen 7 9800x3d ryzen 9 takmazsın orası ayrı faz ve vrm yapısı yetersiz gelir
Hayır yeterliPerformans kaybı vs olmaz di mi