8k hz için kablo fark eder mi bu coiled kablo olur mu?

Ucuz ama çin malı 8khz doğru düzgün vericeğini sanmıyorum
Daha önce 8khz klavye kullanmadım ne gibi eksisi olur çok zararı olursa kullanmam normal klavyem de kullanırım en kötü kredi iadesi filan vardı o yüzden aldım

Daha önce 8khz klavye kullanmadım ne gibi eksisi olur çok zararı olursa kullanmam normal klavyem de kullanırım en kötü kredi iadesi filan vardı o yüzden aldım
Yani algılama sorunları temazsızlık gibi sorunlar olur muhakkak, Coiled kablo almak isterseniz bence Wraith üzerinden alın keyfinize bakın

900 çokmuş pahalı geldi en kötü 500'e filan satarım bunu teşekkür ederim hocam
Yani algılama sorunları temazsızlık gibi sorunlar olur muhakkak, Coiled kablo almak isterseniz bence Wraith üzerinden alın keyfinize bakın

Bağlantı ile alakalı sorun olmaz 8 aydır temudan aldığım coiled cableyi kullanıyorum sıfır sıkıntı

Manyetik klavyede çalışmaz bu kablo galiba mekanikler için bazıları manyetikde çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz ama çin malı 8khz doğru düzgün vericeğini sanmıyorum
Çok boş bi yorum tüm klavye kablolar çinde üretiliyor 😀

w75 klavyem temudan aldğım coiled kablo ile çalışmamıştı. kendi kablosunu kullanıyorum.

Bazı coiled kablolar sadece mekanikler için dikkat et alırken

Ekler

• Screenshot_20250520_151346_Chrome.webp
    Screenshot_20250520_151346_Chrome.webp
    123.6 KB · Hit: 11
Satıcı belirtmemiş öyle altın uclu olarak belirmiş uymazsa da satarım ya en kötü yorumları olumlu kaliteli bulmuş millet
Bazı coiled kablolar sadece mekanikler için dikkat et alırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

w75 klavyem temudan aldğım coiled kablo ile çalışmamıştı. kendi kablosunu kullanıyorum.
Sİpariş verdik bakalım şansa zaten uyguna geldi en kötü satarım teşekkür ederim

Geri