Ardemmiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
- Bütçe
- 6
Merhaba 8k hz manyetik klavye aldım kablo fark eder mi sizce temudan bu ürünü sipariş verdim
Ucuz ama çin malı 8khz doğru düzgün vericeğini sanmıyorumMerhaba 8k hz manyetik klavye aldım kablo fark eder mi sizce temudan bu ürünü sipariş verdim
Daha önce 8khz klavye kullanmadım ne gibi eksisi olur çok zararı olursa kullanmam normal klavyem de kullanırım en kötü kredi iadesi filan vardı o yüzden aldımUcuz ama çin malı 8khz doğru düzgün vericeğini sanmıyorum
Yani algılama sorunları temazsızlık gibi sorunlar olur muhakkak, Coiled kablo almak isterseniz bence Wraith üzerinden alın keyfinize bakınDaha önce 8khz klavye kullanmadım ne gibi eksisi olur çok zararı olursa kullanmam normal klavyem de kullanırım en kötü kredi iadesi filan vardı o yüzden aldım
Yani algılama sorunları temazsızlık gibi sorunlar olur muhakkak, Coiled kablo almak isterseniz bence Wraith üzerinden alın keyfinize bakın
Aula f75, mchose gx87 max, ak680 max, m1 v5 bunlarda kullandımHangi klavye de kullanıyorsunuz hocam
Manyetik klavyede çalışmaz bu kablo galiba mekanikler için bazıları manyetikde çalışmıyorMerhaba 8k hz manyetik klavye aldım kablo fark eder mi sizce temudan bu ürünü sipariş verdim
Çok boş bi yorum tüm klavye kablolar çinde üretiliyorUcuz ama çin malı 8khz doğru düzgün vericeğini sanmıyorum
Bazı coiled kablolar sadece mekanikler için dikkat et alırken
Sİpariş verdik bakalım şansa zaten uyguna geldi en kötü satarım teşekkür ederimw75 klavyem temudan aldğım coiled kablo ile çalışmamıştı. kendi kablosunu kullanıyorum.