Arkadaşlar sadece kasa olacak monitör falan dahil değil , 9.000 TL yi geçmeyecek şekilde en iyi sistemi bulabilir misiniz ?
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ne zamana kadar bekleyeyim ? ne zaman çıkartırlar sence ?bu piyasada alcağın 9k lık pc tatmin etmez bekle ama haftalarca değil pc hocası donanım arşivi vb 9k ya sistem çıkartılar illaki şu an aldın diyelim i5 1600af rtx 2060 dan fazlasını alamıyorsun hiç gerek yok yeni sistemleri bekle bence
tam tarihi bende veremem ancak en son 9k ya rtx 3060 sistem çıkmıştı bi ara bidaha benzerini görür müyüz biraz zor ancak 9k sistem çıkarsa şuan alıcağın sistemden daha iyi olucağı kesinne zamana kadar bekleyeyim ? ne zaman çıkartırlar sence ?
hocam buna bakabilirsiniz ileride aynı ramden bi tane daha takarsanız çok iyi olurNeo 5A ASUS - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
anladım kardeşim sağ ol.tam tarihi bende veremem ancak en son 9k ya rtx 3060 sistem çıkmıştı bi ara bidaha benzerini görür müyüz biraz zor ancak 9k sistem çıkarsa şuan alıcağın sistemden daha iyi olucağı kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Sinerji Apost Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NMVe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle 8GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Apost Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NMVe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle 8GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
onun yerine bu daha iyi olmaz mı ?
BU İYİtam tarihi bende veremem ancak en son 9k ya rtx 3060 sistem çıkmıştı bi ara bidaha benzerini görür müyüz biraz zor ancak 9k sistem çıkarsa şuan alıcağın sistemden daha iyi olucağı kesin
![]()
Sinerji Apost Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NMVe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle 8GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Apost Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NMVe M.2 SSD Gigabyte GeForce Eagle 8GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
daha iyi olurbunun işlemcisini 3600 yapsam nasıl olur ?
aralarında çok az fark var ve benim attığım işlemci olarak çok az geçiyortam tarihi bende veremem ancak en son 9k ya rtx 3060 sistem çıkmıştı bi ara bidaha benzerini görür müyüz biraz zor ancak 9k sistem çıkarsa şuan alıcağın sistemden daha iyi olucağı kesin
![]()
tek fanlı alınmaz hocam benim attığımı alınevga 2060 tek fanlı ısınma falan olur mu acaba ?
hocam tek fanlı rtx ten bahsediyoruz fazla ısınırBU İYİ
ondada işlemciyi 3600 yapıyorum sistem 10k ya çıkıyoraralarında çok az fark var ve benim attığım işlemci olarak çok az geçiyor
tek fanlı alınmaz hocam benim attığımı alın
illaki 2 fanlılara göre daha çok ısınacaktır size tavsiyem başka youtuberlerin çıkarmasını beklemenizevga 2060 tek fanlı ısınma falan olur mu acaba ?