MufasaBoss
80+ Bronze
Tarih 9.03.2025 Tarlada Tek Başıma Çalışıyorum Sulama Borularını Kesiyorum Sonra Onları Topluyorum Tarlada Öyle Bi Yerdeki İnsan Geçmiyor Köyde 30 Dakika Yürüyerek Su Aradım Ve 20 Tane Sokak Köpeği Var Ama Hepsi Korkak Neyse Beyaz Fiat Doblo Dan 3 Kadın 2 Erkek Toplamda 5 Kürt İndi Kafalarında Yıldız İşareti Vardı Kürtçe Konuşuyorlardı Aralarındaki En Kısa Kadın Ablacığım 2 3 Tane Karnıbahar Alabilirmiyiz Dedi Kendini Acındırarak Sonra Bende Tarla Yetkilisini Aradım Abi Kadınlar 2 3 Tane Karnıbahar İstiyor Vereyim Mi Oda Ver Gitsinler Dedi Telefonu Kapattım Abla 2 3 Tane Alın Çok Almayın Abartmayın Dedim Kadınlar Hep Bi Ağızdan Allah Razı Olsun Ablacığım Dedi İleri Gittiler 10 Tane Karnıbahar Aldılar Bende Abla Daha Almayın Çok Abartınız Olayı Gidin Diye Bağırdım Ablam 1 Tane Daha Alalım Dedi Sonra Şans Eseri Malların Sahibi Kamyonla Geldi Yanında 1 Kişi Daha Vardı Kadınlara Bağırdı Ne Yapıyorsunuz Siz Daha Satılmamış Malları Alıyorsunuz Dedi Olay Başında Kendini Acındıran Sakin Olan Kadın Bi Anda Agresifleşti Sanane Lan Ordaki Eleman İzin Verdi Dedi Eliyle Beni Gösterdiler Sonra Hemen Arabaya Binip Kaçtılar Adamda Biraz Beni Azarladı Ben Aslında Olay Başında Anladım Bunların Abartcağını Ama 20 30 Tane Karnıbahar İçin 15 Yaşında Bıçaklanıp Ölmiyeyim Dedim Yani Çokta Umursamadım Yetkili Abide İyi Yapmışsın Bu Kürtler Böyledir Allahı Kitabı Yok Bunların Ramazan Ayında Haram Malları Satacaklar Dedi Çok Güldüm