{ExperElite}
80+ Bronze
Rx 6600 alinmaz11 liraya rx 6600 lü sistemler var
Rx 6600 alinmaz11 liraya rx 6600 lü sistemler var
10 12 arası 6600 sistemler bu aralar çok sistem çıkartıyorlarGaming gen trde 10-12k ya i3 6600 buldum almalımıyım
6600 güçlü bir kart bu aralar hep 10 12 arası 12 gb vram 3060 yakalarsan nvidia alGaming gen trde 10-12k ya i3 6600 buldum almalımıyım
al işte sonra nankör diyorlar banaRx 6600 alinmaz
alınır hocam neden alınmasın en azından ekran kartsızlıktan iyidiral işte sonra nankör diyorlar bana
tm en iyi sensinHem nasıl diye konu açıyor hemde pahalı yazana kızgın atıyor kafalar çok iyi
hocam ssdyi düşürdüm kioxia yaptim şuan güncel fiyat 9.063 tlHocam bence çok pahalı. Hazır sistem kovala geçen intel ekran kartli sistem vardi gayet iyiydi hic degilse rahat oyun oynarsin
9k9.3 e apu sistemmi alınır ya
madem attığınızı almayın hocamhocam ssdyi düşürdüm kioxia yaptim şuan güncel fiyat 9.063 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
9k
fiyata bak sisteme bakSinerji Venom Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus XS OC V1 4GB GTX1650 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Venom Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus XS OC V1 4GB GTX1650 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bekleyin bence dediğim gibimadem attığınızı almayın hocam
Attığım çok kötü bu aradamadem attığınızı almayın hocam
bekleyin bence dediğim gibi
Kronik sıkıntılı , en cok wattman veren amd modeli olabiliralınır hocam neden alınmasın en azından ekran kartsızlıktan iyidir
hocam ben forumdada arkadaşlarım arasındada 6600le wattman yaşayana rastlamadım ben kendim 6750 xt kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım wattman sorunu sistemdeki şeyleri yanlış kullanmak veya saphire gibi markların overclock yapması yüzünden olur yani amdde hata yokKronik sıkıntılı , en cok wattman veren amd modeli olabilir
hocam ben forumdada arkadaşlarım arasındada 6600le wattman yaşayana rastlamadım ben kendim 6750 xt kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım wattman sorunu sistemdeki şeyleri yanlış kullanmak veya saphire gibi markların overclock yapması yüzünden olur yani amdde hata yokKronik sıkıntılı , en cok wattman veren amd modeli olabilir