eee normal 2k da fps daha mı yüksek olucakrdr2 control 1080p de çok iyi fps verirken 2k da az fps veriyor assassin's creed odyssey
Anakart ve işlemci al. Ama anakartını derhal değiştirmelisin. Z390 bir anakarta yükselt.Sistem
-i5 9400F
-rx 5700
-8×2 16gb 3200mhz ram
-Asus tuf h310m gaming
-Corsair spec delta RGB 550w
not: 2k rahat oyun için önerilerinizi bekliyorum.
çok saçma olur o işlemciye z390 anakart gereksiz ram konusunda intel tarafında işler amd gibi mhz artınca fps çok artmıyor gereksiz masraf olurAnakart ve işlemci al. Ama anakartını derhal değiştirmelisin. Z390 bir anakarta yükselt.
işlemci k serisi değilki yeni anakart alsınAnakart ve işlemci al. Ama anakartını derhal değiştirmelisin. Z390 bir anakarta yükselt.
İleriye dönük olması açısından hocam.3200mhz niye ram aldın ki
Mantıklı geliyor hocam bunun için biraz daha beklemem gerekecek maaştan birikte biriktire bişeyler toparladım ama düşüncem bu anakartta 9. nesil bi i7 işlemciydi K ibaresi olmayan oda ölü yatırım mı olur sizce ?Bütçeniz varsa bi 10700K ya veya 10600K ya geçmeniz halinde gözle görülür performans artışı olacaktır, birde Z serisi anakartla O.C yaparsanız uçar gider bu işlemciler.
3060 Ti da çıkınca indirimlerden onu alır takarsınız mis gibi bir 2K oyun canavarı sistem olmuş olur hatta 4K da bile iş görebilir.
Olur hocam, gücünü biliyoruz 9700K nın tartışmasız çok güçlü zaten ama 10. nesilin fiyatlarına ve performanslarına bakılacak olursa biraz mantıksız geliyor.İleriye dönük olması açısından hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı geliyor hocam bunun için biraz daha beklemem gerekecek maaştan birikte biriktire bişeyler toparladım ama düşüncem bu anakartta 9. nesil bi i7 işlemciydi K ibaresi olmayan oda ölü yatırım mı olur sizce ?
Evet hocam doğrusunuz o zaman biraz daha para yapmak gerekecek o zaman gerekli konuyu tekrardan açarım teşekkürler.Olur hocam, gücünü biliyoruz 9700K nın tartışmasız çok güçlü zaten ama 10. nesilin fiyatlarına ve performanslarına bakılacak olursa biraz mantıksız geliyor.