71 ortalama ile bitirirsen teşekkür alırsınŞuanlik sadece 1 dersimin ortalaması 50 nin altında genel ortalamam 71 belge alamayacak mıyım ?
ortalama önemli reisŞuanlik sadece 1 dersimin ortalaması 50 nin altında genel ortalamam 71 belge alamayacak mıyım ?
50 altı dersle belge alınmaz istersen ortalaman 90 üstü olsun herhangi 1 dersten kalırsan belge alamazsın edebiyattan kalırsan sınıf tekrarlarsınŞuanlik sadece 1 dersimin ortalaması 50 nin altında genel ortalamam 71 belge alamayacak mıyım ?
Konu aç benim konuma boş mesaj yazmaarkadaşlar benim matematik sınavım 100 üzerinden 5 geldi kimya ve fizik de 50 altı gelecek gibi ben sımıfta mı kalıyorum
alamazsın yazanların çoğu sanırım liseye gitmiyorŞuanlik sadece 1 dersimin ortalaması 50 nin altında genel ortalamam 71 belge alamayacak mıyım ?
Kimse bu konudan bahsetmemiş ama o dersin ortalaması 50 yi geçmezse ne olursa olsun belge yok yani50 altı dersle belge alınmaz istersen ortalaman 90 üstü olsun herhangi 1 dersten kalırsan belge alamazsın edebiyattan kalırsan sınıf tekrarlarsın
birde kızgn atıyorKonu aç benim konuma boş mesaj yazma![]()
evetKimse bu konudan bahsetmemiş ama o dersin ortalaması 50 yi geçmezse ne olursa olsun belge yok yani
ne yazikkiKimse bu konudan bahsetmemiş ama o dersin ortalaması 50 yi geçmezse ne olursa olsun belge yok yani
Hocalar genelde sözlüleri yüksek vererek geçiriyorlar tam bilmiyorum ama 3 dersten kalınca (50'nin altında ortalama olunca her ders için ayrı ayrı) sınıfta kalıyorsun bursun varsa oda kesiliyorarkadaşlar benim matematik sınavım 100 üzerinden 5 geldi kimya ve fizik de 50 altı gelecek gibi ben sımıfta mı kalıyorum
Konu açsın arkadaşbirde kızgn atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet