internetten bakın yorumlara bakın. Ucuz o kadar kitap içinHem ders notları var hem de soru bankası ama soru bankası nasıl bilmiyorum nasıl bi soru bankası
Ben indirim kuponu ile o seti 20TL'ye aldım sizce nasıl?Çok ucuz geldi.
Yayına gelirsek önermiyorum.
Bütün dersler için alacaksanız ayrı almanızı öneririm.
Yani pek güvenmiyorum sorularına.Ben indirim kuponu ile o seti 20TL'ye aldım sizce nasıl?
Varmı önere bileceğin yayin evi çok zor olmaması şartıyal orta seviye olsun sorular ne zor ne kolay olsunYani pek güvenmiyorum sorularına.
Daha bilindik kaynaklardan çözmek her zaman daha iyidir.
Hangi ders onu da yazsaydın.Varmı önere bileceğin yayin evi çok zor olmaması şartıyal orta seviye olsun sorular ne zor ne kolay olsun
Hocam pp deki kız kimÇok ucuz geldi.
Yayına gelirsek önermiyorum.
Bütün dersler için alacaksanız ayrı almanızı öneririm.
Profilime baktığınızı biliyorum.Hocam pp deki kız kim
Buraya önerdiğin youtube kanallarını atar mısın ?Matematik için başlangıç olarak Sonuç , orta seviye olarak Aydın yayınları , zor seviye olarak Esen , Çap alabilirsin.
Fizik olarak Bilgi Sarmalı.
Kimya olarak Aydın Yayınlarını kullanıyorum. Hafif zor hafif kolay soruları var.
Biyoloji olarak Apotemi veya Palme.
Ben Edebiyat yerine direkt olarak TYT Türkçe aldım. Yayının adı PRF Yayınları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profilime baktığınızı biliyorum.
Bunu sevmediğimi gördüğünüz halde soruyorsunuz.
Sizi engelliyorum iyi günler.
Hayır gercekten bilmiyorummMatematik için başlangıç olarak Sonuç , orta seviye olarak Aydın yayınları , zor seviye olarak Esen , Çap alabilirsin.
Fizik olarak Bilgi Sarmalı.
Kimya olarak Aydın Yayınlarını kullanıyorum. Hafif zor hafif kolay soruları var.
Biyoloji olarak Apotemi veya Palme.
Ben Edebiyat yerine direkt olarak TYT Türkçe aldım. Yayının adı PRF Yayınları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profilime baktığınızı biliyorum.
Bunu sevmediğimi gördüğünüz halde soruyorsunuz.
Sizi engelliyorum iyi günler.
Matematik olarak Tunç Kurt Matematik , Pisagor Okulu , SML Hoca..Buraya önerdiğin youtube kanallarını atar mısın ?