hocam fen lisesinde ortalamam 98 günde 17 saat çalıştım sizede tavsiye ederim2 sınavdan kaldım ortalamam 65 evet çok kötü ama yaşadıklarımı anlatsam ohoo..
Hocam çalıştım ama annanem vefat etti köpeğim vefat etti pandemi internet sorunlarını yaşadığım için çoğu derse katılamadım.hocam fen lisesinde ortalamam 98 günde 17 saat çalıştım sizede tavsiye ederim
1.Edebiyattan kalsan geçemezsin2 sınavdan kaldım ortalamam 65 evet çok kötü ama yaşadıklarımı anlatsam ohoo..
başınız sağolsun hocamHocam çalıştım ama annanem vefat etti köpeğim vefat etti pandemi internet sorunlarını yaşadığım için çoğu derse katılamadım.
Kimya ve tarihten kalmışım hocam.1.Edebiyattan kalsan geçemezsin
2.Genel ortalaman 50 nin altında olursa geçemezsin(2 dönemin toplamı)
Çok teşekkür ederim.başınız sağolsun hocam
Sıkıntı olmaz.Ana ders edebiyat.Matematikten kalsan bile sıkıntı olmaz.Edebiyattan geç sınıf ortalaman 50 nin üstünde olsun yeter.Kimya ve tarihten kalmışım hocam.
Çok teşekkürler.Sıkıntı olmaz.Ana ders edebiyat.Matematikten kalsan bile sıkıntı olmaz.Edebiyattan geç sınıf ortalaman 50 nin üstünde olsun yeter.
Rica ederim.Çok teşekkürler.
Hayatsız mısın hocamhocam fen lisesinde ortalamam 98 günde 17 saat çalıştım sizede tavsiye ederim
yoo 1 hafta tek çalıştım sınra günde dersler ve ödevlerle beraber 5 saati geçmiyor kalan sürede de ets makas keyfiHayatsız mısın hocam![]()
Öncelikle Allah Rahmet Eylesin ,Hocam çalıştım ama annanem vefat etti köpeğim vefat etti pandemi internet sorunlarını yaşadığım için çoğu derse katılamadım.