Neler Yeni

9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Furkan b
araba yarışı olarak forza serileri olabilir açık dünyada istediği gibi sürer

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
10 yaşımda ageof da zor botlarla vs atıodum, denesin sarıyo : D

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bekir Keskin
Benim 4,5 yaşındaki kuzenim cod ve pubg , squad busters, Brawl stars, ( kapanmadan önce roblox oynuyordu) fortine oynayabilirse fortine oynatın derim
Brawl Stars oynuyor şuan. Rekabetçi oyunları oynamasını istemiyorum. Biraz iyi oynamaya başlasın hikayeli oyun oynatacağım.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Slime rancher olabilir.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
GUTS
borderlands 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

hot lava gang beast human fall flat

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
ismail
Dont starve together oynayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Demirhan
Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
ben 9 yasındayken cod word at war i 3 kez bitirmistim cok egleceli geliyodu ama senin kardesini bilmem ilk sahne disinda iskence sahnesi yoktu hatırladıgım kadarıyla

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
ibrahim ahıskalı
Yok hocam bu yaşlardaki bir çocuk bence kesinlikle o oyuna girmemeli. Benim kardeşim şuan 11 yaşında valorantı indirmemi istedi indirmedim. Oyunu oynayanların çoğunun hiçbir değere saygısı yok ve bir oyuna girdiniz mi en az 5 tane küfür duyarsınız.
birkaç yıl oynadım iyi biliyorum kitlesini çok çocuk kaynıyor tamgaz ve derecesiz
sesli sohbeti kapatırsan bir problem kalmaz
küfür istemiyorsanız cs oynatın oynayanlar rusca konustugu ıcın küfür edildiğinde anlamaz böylelikle sorun kalmaz

Top Bottom