Neler Yeni

9 yıldır okullarda yalnızım psikyatrist raporuyla acıga gecilebilir mi

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Lise 1 ogrencisiyim senelerdir okullarda yalnizim hic arkadasim olmadi ama derlseri iyi bi ogrenci oldum ama artik dayanamiyorum aptallarla ugrasmaya iftiralarini curutmeye tennefuslerde yalniz gezmeye anskiyete ve dikkat eksikligi teshisim var sizce aciga gecebilirmiyim

MOON_MVR

80+ Bronze
Konudan bağımsız arkadaşın olmama ne dersin? Belki pratik yapar ve insanlar ile konuşmaya alışırsın hm?
Çekindiğin bir şeyden kaçmak yerine onun üzerine giderek bu durumu çözebilirsin sadece.

Discord : moon_mvr

İsteğini bekliyor olucağım.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
ismail
Arkadaş edinmeyi dene.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

sucukreizimiz

80+ Bronze
Evet geçebilirsin eğer doktordan gerçekten bir belge alırsan ve 1.5 2 yıla mezun olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence liseye gitmelisin fakat dışlanıyorsan açık liseye geçip bu seneden yksye çalışmaya başlayıp erken yaşta üniversiteye gidebilirsin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kafa dengi hiç mi kimse denk gelmedi aynı oyunu oynadığınız veya spor salonuna giden birisi bende ortaokula kadar 3-5 arkadaşım vardı fazla takmıyordum Liseye geçince yaşıtlarımın hepsi adımı bilir ama ben kimsenin adını bilmezdim arkadaş edinmek için çok yönlü olman lazım her şey hakkında bilgi edinmen lazım sadece ders ile alakalı konuşan biri olursan muhabbetin sarmaz oyun spor iş vs. Konuşmayı dene olmadı en basit yolu Ergen Psikolojisinden randevu al ama herşeyi anlatma derim

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Rick Baba
Sınıf, Bölüm, Hatta okul değiştirmeyi dene. Sıcak kanlı olmaya çalış, Yapabiliyorsan espri yap itici bulsalar bile sempati toplarsın. En önemlisi konuşmalısın kaçmamalısın.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Genelde ders konusu konuşan öğrenciler hep dışlanır sen hem ders çalışırken hemde günlük olarak konuşursan bir kaç arkadaş edinebilirsin arkadaş grupları olur onların arasına girip tanışmayı dene sana göre değillerse başka arkadaş grubuna gidersin yada senin gibi yalnız olan insanların yanına gidip tanışmayı deneyebilirsin ama lisedeyken bütün hayatının özelinden bahsetme ilerde bir gün grupta bunla alakalı veya sınıfta bunla alakalı senle dalga geçerler özeline çok girme lisedeki hiç kimse sır saklamıyor.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Arkadaşlar ders konuşmam çok fazla vr bu sorjn için ailem ve ben 9 yıldır uğraşıyoruz spor falanda yapiyorum o tipik inek öğrenci tipi değilim

NZXT

80+ Bronze
Benim arkadaşın çocuğu, psikiyatrist raporu olmasına rağmen geçemedi açığa. Çok zorlaştı geçmek açığa, geçmen imkansıza yakın.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Kafa dengi hiç mi kimse denk gelmedi aynı oyunu oynadığınız veya spor salonuna giden birisi bende ortaokula kadar 3-5 arkadaşım vardı fazla takmıyordum Liseye geçince yaşıtlarımın hepsi adımı bilir ama ben kimsenin adını bilmezdim arkadaş edinmek için çok yönlü olman lazım her şey hakkında bilgi edinmen lazım sadece ders ile alakalı konuşan biri olursan muhabbetin sarmaz oyun spor iş vs. Konuşmayı dene olmadı en basit yolu Ergen Psikolojisinden randevu al ama herşeyi anlatma derim
hala daha psikaytriste gidiyotum ama erkrn olgunlasma buyuk bi dert

Sınıf, Bölüm, Hatta okul değiştirmeyi dene. Sıcak kanlı olmaya çalış, Yapabiliyorsan espri yap itici bulsalar bile sempati toplarsın. En önemlisi konuşmalısın kaçmamalısın.
eylülden beri dünya kadar şey denedim bu dedikleriniz dahil

Benim arkadaşın çocuğu, psikiyatrist raporu olmasına rağmen geçemedi açığa. Çok zorlaştı geçmek açığa, geçmen imkansıza yakın.
Hocam zor ama denicem artık olmuyor böyle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom