soyluadam
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Fiyatı bayağı iyi alınır.Sıfır
Fiyatı bayağı iyi alınır.Sıfır
Benım hesap da bloke edildi. Ama parayı cekmedi, kargoya verilince cekiliyor. Şimdi hesabı actırmaya ugrasıyorum. Ugraş babam ugraş...Reis bu JP'de hespa kapatma felan oluyordu ekran kartı alımında. Bunda da öyle bir şey yaparlar mı? Para güme gitmesin sonra
Valla 5K'ya 30TB alabilirsen çok iyi olur. Arkadaş 5K'ya 20TB anca aldı. Hatta 6TB'ını yurtdışından 700-1K falan daha ucuza almasına rağmen 20TB'a 5K verdi. Şuan 6TB'ların 2K civarında olduğunu düşünürsek, yarı yarıya falan gelmiş oluyor sana.Uğraşıcam biraz bakalım. İnşallah boşa uğraşmayız
Aynen, ama neden hesabın kapatıldığını anlamıyorum. Kim urağşıcak şimdiValla 5K'ya 30TB alabilirsen çok iyi olur. Arkadaş 5K'ya 20TB anca aldı. Hatta 6TB'ını yurtdışından 700-1K falan daha ucuza almasına rağmen 20TB'a 5K verdi. Şuan 6TB'ların 2K civarında olduğunu düşünürsek, yarı yarıya falan gelmiş oluyor sana.
Vallahi tam sipariş verme ve chia de kullanılırmı kazanç ne olur diyecektim ama ban yemişsiniz bende yemeyeyim....Aynen, ama neden hesabın kapatıldığını anlamıyorum. Kim urağşıcak şimdi
Dogecoin ne alaka? Chia coin de kullanılıyor. Haber veririmVallahi tam sipariş verme ve dogecoin de kullanılırmı kazanç ne olur diyecektim ama ban yemişsiniz bende yemeyeyim....
Siz durumu çözebilirseniz banada haber verirmisiniz?
Pardon o ara dogecoine ve amazona bakarken devreleri yaktımDogecoin ne alaka? Chia coin de kullanılıyor. Haber veririm