- Konu Sahibi Konu Sahibi
Milli anakart olan b450m s2h iyi mi değil mi bilmiyorumAnakartının ses yongası iyiyse Cloud Alpha hepsinden daha iyi. Bunların dışında BlackShark V2 öneririm.
Milli anakart olan b450m s2h iyi mi değil mi bilmiyorumAnakartının ses yongası iyiyse Cloud Alpha hepsinden daha iyi. Bunların dışında BlackShark V2 öneririm.
Bu ikilide güzelmiş.https://www.amazon.com.tr/HyperX-St...21659&pd_rd_wg=evV6O&pd_rd_i=B09FSYTSYL&psc=1 bu ürün 999 TL di bence ikisini birlikte al
Cloud II > Blackshark V2.Bu fiyata daha iyisi yokRazer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ikilide güzelmiş.
Blackshark v2.Cloud II > Blackshark V2.
Neye göre karar verdin?2 tane kulaklık beğendim
Blackshark v2
Cloud 2 (cloud alpha mı daha iyi bilmiyorum)
Hangisi daha iyi son karar vericem
Razer blackshark v2 de karar verdim bu kulaklığın programı var mı
Var.2 tane kulaklık beğendim
Blackshark v2
Cloud 2 (cloud alpha mı daha iyi bilmiyorum)
Hangisi daha iyi son karar vericem
Razer blackshark v2 de karar verdim bu kulaklığın programı var mı
kotu cloud alpha alma ona ses yongasi besleyemez cloud alphayiMilli anakart olan b450m s2h iyi mi değil mi bilmiyorum
Aynısı ve şu an alırsan 809.1 tlBu konuyu tekrar açıyorum ama itopyada kulaklığın stoğu bitti
RAZER Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Mediamarkta 900 e buldum bu kulaklık itopyadakiyle aynı olan mı diye sormak istedim ve burdan daha ucuza satan yer var mı