Neler Yeni

9000 lik pc de 9400f kullanmak

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Evet arkadaşlar durum başlıkta geçen gibi. Bana biraz garip geldi. Technopat yeni paylaştı. Fazla düşük gibi geldi sizin yorumlar nedir

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Evet arkadaşlar durum başlıkta geçen gibi. Bana biraz garip geldi. Technopat yeni paylaştı. Fazla düşük gibi geldi sizin yorumlar nedir

yani kullanılır lakin amd kısmında çok daha iyisi toplanır

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
yani kullanılır lakin AMD kısmında çok daha iyisi toplanır
hocama katılıyorum AMD şuan İnteli oyun anlamında tam olarak ensesinde F/P açısından AMD ile daha iyi işler yapılabilir

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
AMD kullanılmak zorunda değil ama hiç olmazsa minimum 9600K kullanılmalı bence. İşlemci kullanımı baya yüksek olucaktır 9400F ile.

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe

Bence gayet güzel ama 2070li sistemde hangi oyundu hatırlamıyorum ama 60 fps alıyo çok beğenmedim ben

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir

Hocam dediğin gibi bilgisayar sadece oyuncak değil AMD nin randerdada daha başarılı sonuçları ve yararlanan yazılımlarda daha fazla işlem gücü olduğunu göz önüne alırsak intel sistemler çok mantıksız hâl almaya başladı

T.P.G.

80+ Titanium
Ryzen 5 3600
ASRock B450 PRO4
2X8 3000MHz Ram
Crucial BX500 480GB
RX5700XT Pulse
Cooler Master MB511 650W 80+ çok daha iyi olur.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bu sistemi ben beğenmedim açıkcası, satıcısıda pek güvenilir değil. Biraz baştan sağma olmuş, RTX 2070 e İ5 takmak nedir ? 2K dan aşağı oynarsan deli darboğaz yaşatır. Bence alınmaz, QP de topladıkları sistemler daha güzel oluyordur şimdi sistemi N11 deki bir satıcıdan seçmişler, üzücü.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Arkadaşlar bu tür konulara yorum yazmaktan gerçekten çekiniyorum herkesin bir kitlesi var kitlenin yanlış anlamısını zerre istemem ama 9000 TL'ye bu kadar kötü bir sistem olamaz... Zaten video sanırım sistem kurma değil Technopc işbirliği ile sistem inceleme videosu çünkü hiçbir aklı başında adam böyle bir sistem toplamaz

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș

Resmen parayi nasil cop edilir adli video diye cikarmislar ayni fiyata r7 3700x rtx 2070 superli sistem toplanir 💪💪
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu tür konulara yorum yazmaktan gerçekten çekiniyorum herkesin bir kitlesi var kitlenin yanlış anlamısını zerre istemem ama 9000 TL'ye bu kadar kötü bir sistem olamaz... Zaten video sanırım sistem kurma değil Technopc işbirliği ile sistem inceleme videosu çünkü hiçbir aklı başında adam böyle bir sistem toplamaz
Aynen yani rtx 2070 supere de 500 600 tllik islemci takmazsin hani kesinlikle katiliyorum

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Reis sen bize el at yeter be 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom