Neler Yeni

9000 TL Civarı sistem toplama tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
Bütçe
9000
Herkese merhabalar arkadaşlar bütcem 9000TL ve bilgisayar toplamak istiyorum.

İnternetten araştırma yaptığım için 4 tane sistem buldum kafama en iyi yatan sistem RTX2060'lı sistem fakat GPUveSSD'si bir çok kişi tarafından eleştirildiği için içime yatmadı siz olsanız 4'ünden hangisini seçerdiniz veya başka bir sistem öneriniz varsa benle paylaşır mısınız çok teşekkür ederim simdiden.

1- https://www.itopya.com/wtcn-super-a...-oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/

2- https://www.gaming.gen.tr/urun/4301...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
3- https://www.incehesap.com/frenzy-10400f-silver-yavuz-selim-gaming-pc-fiyati-47407/
4- https://www.teknobiyotik.com/bilgis...r-6gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GPU 2060 zaten, anakart da idare eder.
En iyi sistem 3'mü diyorsunuz şimdi. GPU'da koruma yokmus anakartıda işlemci yükseltince kullanamazmışım. Ben pek anlamıyorum ama en iyi 3 diyorsanız ssd'yi değiştirip onu alayım. Acaba 480gb'lığı yok mudur yazdığınız ssd'nin

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
En iyi sistem 3'mü diyorsunuz şimdi. GPU'da koruma yokmus anakartıda işlemci yükseltince kullanamazmışım. Ben pek anlamıyorum ama en iyi 3 diyorsanız ssd'yi değiştirip onu alayım. Acaba 480gb'lığı yok mudur yazdığınız ssd'nin
GPU koruma yokmuş? Ne alaka?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
GPU 2060 zaten, anakart da idare eder.
GPU koruma yokmuş? Ne alaka?
Gerçekten anlamıyorum bilgisayardan bunu alacağımda koruma olmadığını sıkıntı yaratabileceğini söylediler. SSD Kronik arızalıymış. Anakart ise işlemci yükseltince kullanamazmışım ne kadar doğru bilmiyorum birde buraya sormak istedim.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Gerçekten anlamıyorum bilgisayardan bunu alacağımda koruma olmadığını sıkıntı yaratabileceğini söylediler. SSD Kronik arızalıymış. Anakart ise işlemci yükseltince kullanamazmışım ne kadar doğru bilmiyorum birde buraya sormak istedim.
Anakart 11.nesil desteklemiyor, SSD'yi değiştiriyoruz zaten. Ekran kartında ne gibi bir sıkıntı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
Anakart 11.nesil desteklemiyor, SSD'yi değiştiriyoruz zaten. Ekran kartında ne gibi bir sıkıntı var?
Ekran kartında sıkıntı yok RTX2060 en beğendiğim kart sorun Anakart CPU ve SSD'de. Bunlara ne tür bi değişiklik yapabilirim ya da 1660Superli diğer sistemlere mi bakmam daha iyi olur sizce?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ekran kartında sıkıntı yok RTX2060 en beğendiğim kart sorun Anakart CPU ve SSD'de. Bunlara ne tür bi değişiklik yapabilirim ya da 1660Superli diğer sistemlere mi bakmam daha iyi olur sizce?
10400F gayet iyi, anakart çok fazla sıkıntı yaratmaz. SSD olarak benim attığımı al, HDD eklersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
10400F gayet iyi, anakart çok fazla sıkıntı yaratmaz. SSD olarak benim attığımı al, HDD eklersin.
Cok teşekkürler yorum için. Anakart için Asus Ex yerine Prime daha iyi olacağını söylediler doğru mudur? Ve bu sistem beni kaç yıl masraf çıkarmadan götürür (anakart ve islemci değişimi)

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Cok teşekkürler yorum için. Anakart için Asus Ex yerine Prime daha iyi olacağını söylediler doğru mudur? Ve bu sistem beni kaç yıl masraf çıkarmadan götürür (anakart ve islemci değişimi)
3-4 yıl götürür en kötü tahminimce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
Ç
3-4 yıl götürür en kötü tahminimce.
Çok teşekkürler yorumunuz için son olarak. 3-4 Yıl sonra anakart ve işlemci değişince sorunsuz oynayabilir miyim ekran kartı almama gerek var mı yine? 2.side SAMSUNG'un SSD'sini almamı önerdiler fikriniz nedir?

Top Bottom